D. Günü Doğum Günün Kutlu Olsun RUZG4R

Canım kardeşim senin gibi bir evlat yetiştirdikleri için annen ve babanı tebrik ediyorum. Ve bizlere senin gibi bir kardeşi,arkadaşı,dostu kazandırdılar. Demek bir yaş daha geçti ömründen. Her yıl bir öncekindrn daha güzel ve özel olur inşallah. Gönlünde o güzel yüreğinde herneyi yaşamayı geçiriyorsan yeni yılları onları yaşatsın sana. Sevdiklerin ve seni sevenlerinle nice nice sağlıklı, huzurlu yıllar geçiresin. Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Veeeee iyiki kardeşimsin ;)

Çok gurur duydum ablacığım bir insana söylenebilecek en gurur verici cümle bu olsa gerek çok teşekkür ederim Sizleri tanımakta bir o kadar güzel Allah hepimize güzel günler ,güzel yıllar nasip etsin inşallah .Veee iyi ki ablamsın :)

Doğum günün kutlu olsun Rüzgar nice mutlu yaşlara ailen ve tüm sevdiklerinle :) Seni uzun uzun öveyim dedim ama gerek varmı tabikide yok şımartmıyım seni:P Peşimden geliyorsun ay olarak senden büyüğüm ben tü tü tü ben senden yaşlıyım 2 ay'cık :P

Doğum günün kutlu olsun Rüzgar nice mutlu yaşlara ailen ve tüm sevdiklerinle :) Seni uzun uzun öveyim dedim ama gerek varmı tabikide yok şımartmıyım seni:P Peşimden geliyorsun ay olarak senden büyüğüm ben tü tü tü ben senden yaşlıyım 2 ay'cık :P

Teşekkürler beren seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun :))

Geri