Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Kız hani derler ya hiç bir şey için geç değil diye ben de kursa gidince öğrendim dikişi falan hiç bilmiyordum bu arada pançişini herkes yapabilir çok basit mesela onun özel havluları var desenli alıp işliyon iğnesini de alman gerek tek yapman gereken batırıp çıkarmak, benim gözler numaralı olunca nakış,kanaviçe görüyordu gözlerimi hoca bunu gösterdi inan hiç zorluğu yok ama masraflı işte yapıştırıcı ,iğne falan
@Lelis evet bende gördüm örneklerini daha önce kardeşim için almak istiyorum hatta minik panolar yapsın diye
İnşallah fırsat bulursam deneyeyim bakalım bende
Ama seninkiler gerçekten çok güzel eli iyi derler bizde böyle düzgün iş çıkarana
@Lelis evet bende gördüm örneklerini daha önce kardeşim için almak istiyorum hatta minik panolar yapsın diye
İnşallah fırsat bulursam deneyeyim bakalım bende
Ama seninkiler gerçekten çok güzel eli iyi derler bizde böyle düzgün iş çıkarana