Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Öncelikle katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum hepsi birbirinden güzel manevi eşyalarını ve el emeğini paylaştılar hepsi benim gözümde çok güzel ve çok özel
Katılımcı arkadaşları tebrik ediyorum. Dereceye girenleri ayrıca tebrik ediyorum ama çeşitli nedenlerle katılamadığım için sıralama tabi ki çok değişti. Katılmış olsam birincilik benimdi
Katılımcı arkadaşları tebrik ediyorum. Dereceye girenleri ayrıca tebrik ediyorum ama çeşitli nedenlerle katılamadığım için sıralama tabi ki çok değişti. Katılmış olsam birincilik benimdi
Bu calismaya gelince Burada herkeste biliyor Benim bir bahcem var ve bizlerde bahcenin giderleri icin hersene birseyler yapar senede 2 defa kurulan pazarda satariz buda onlardan birtaneseydi ve küçük oglumla birlikte yaptik
Herkese çok teşekkür ederim. Oy verirken çok kararsız kaldım. Bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyordum. Resimlere yorum yapmak istiyorum.
5. Resim her erkeğin hoşuna gider ve ben de askerdeyken tesbih yapmıştım.
6. Resim zayıf noktam.
1. Resim çok profesyonel duruyor ben aslında daha çok amatörce düşünüyordum. Hikaye eklenmesini de bu yüzden teklif etmiştim. Tamam, kabul, kıskandım
7. Resimde çok hoş bı tablo vardı. Bak hâlâ unutmamışım. Sonradan kaldırıldı ama. O resmi ve sahibini de tebrik ederim.
Gelelim oy verdiğim 2. ve 3. resimlere. Bak okadar etkililerki kendime oy kalmadı.
2. Resim bu ne emektir arkadaş. Ben yatağımı düzenlerken söylene söylene düzenliyorum, sen onu nasıl ödün onu.
3. Resim efendim saygı ile ellerinizden öperim. Yani şuna bak. At örmüş adam at. Böyle birşeyin mümkün olabileceğini ilk defa görüyorum. Ayrıca gül de çok hoş durmuş.
Özellikler 2. ve 3. resimler olmak üzere her resmi ve sahiplerini tebrik ediyorum. Ben çok eğlendim. Hemen tekrarlayalım.