YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Arl 2020 #2,891 Bugün. Soru cevaplanmamış ama olsun elbet vardır bir nedeni En son ne zaman doğal mantar yedin?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Arl 2020 #2,892 Dün yedim çıntar? Düzelttim mesajı. En son ne zaman kola içtin?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Arl 2020 #2,893 Çoook oluyor ? En son ne zaman şu korona virus bitsede sevdiklerimizle doyasiya sarilsak diye dusundun? ?
Çoook oluyor ? En son ne zaman şu korona virus bitsede sevdiklerimizle doyasiya sarilsak diye dusundun? ?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Arl 2020 #2,894 Düşünmediğim günmü var ? En son ne zaman hastaneye gittin.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Arl 2020 #2,895 Temmuz ayinda hastaneye gitmekten acayip korkuyorum ya ? En son ne zaman bi dizi yada filmi izlerken kendi hayatini izlermis gibi oldun?
Temmuz ayinda hastaneye gitmekten acayip korkuyorum ya ? En son ne zaman bi dizi yada filmi izlerken kendi hayatini izlermis gibi oldun?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Arl 2020 #2,896 Yaklaşık dört yıl önce. En son ne zaman ağladın?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Arl 2020 #2,897 Geçen gün hatirlamadim hangi gün oldugunu En son ne zaman gülmekten gozunden yas akti?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Arl 2020 #2,898 Üç dört gün önceydi. En son ne zaman annen elini öptün?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Arl 2020 #2,899 Bu yasaklar cikmadan once? En son ne zaman hakliyken haksiz duruma dustun?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Arl 2020 #2,900 7 yıl önce, haklı olduğumu mahkeme kararıyla ıspatladım. En son ne zaman şarkı söyledin ?