KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Arl 2020 #2,902 3 yıl önce En son ne zaman greyfurt yedin?
Enda Neylersin!!! V.I.P 22 Arl 2020 #2,903 Pek sevmem ya bir ara yedim ama hatırlamıyorum En son ne zaman otobüsle yolculuk yaptın
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Arl 2020 #2,904 AybüKe dediki: Pek sevmem ya bir ara yedim ama hatırlamıyorum En son ne zaman otobüsle yolculuk yaptın Genişletmek için tıklayın... Yiyilecek gibi değilki suyunu almak lazım. Dört ay önce. En son ne zaman sobanın önünde oturdun?
AybüKe dediki: Pek sevmem ya bir ara yedim ama hatırlamıyorum En son ne zaman otobüsle yolculuk yaptın Genişletmek için tıklayın... Yiyilecek gibi değilki suyunu almak lazım. Dört ay önce. En son ne zaman sobanın önünde oturdun?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Arl 2020 #2,906 Bu sabah ? En son ne zaman ata bindin? ?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Arl 2020 #2,908 Bir ay önce En son ne zaman telefonunu değiştirdin ?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 22 Arl 2020 #2,909 5 yıl önce sanırım, 6 da olmuş olabilir ? En son ne zaman kahve içtin?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Arl 2020 #2,910 İki gün önce Türk kahvesi En son ne zaman yüzdün ?