Suskun V.I.P V.I.P 10 Eyl 2011 #13 Tvdeki adama kızdım şimdi eş değilde koyun almış sanki sonrada eşim gitti diye ağlıyor
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Eyl 2011 #15 Suskun dediki: Tvdeki adama kızdım şimdi eş değilde koyun almış sanki sonrada eşim gitti diye ağlıyor Genişletmek için tıklayın... Erkek işte hepsi aynı ellerindeyken kıymet bilen yok gidince zır zır zırlarlar.Beter olsunlar...
Suskun dediki: Tvdeki adama kızdım şimdi eş değilde koyun almış sanki sonrada eşim gitti diye ağlıyor Genişletmek için tıklayın... Erkek işte hepsi aynı ellerindeyken kıymet bilen yok gidince zır zır zırlarlar.Beter olsunlar...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 10 Eyl 2011 #16 sitem dediki: Erkek işte hepsi aynı ellerindeyken kıymet bilen yok gidince zır zır zırlarlar.Beter olsunlar... Genişletmek için tıklayın...
sitem dediki: Erkek işte hepsi aynı ellerindeyken kıymet bilen yok gidince zır zır zırlarlar.Beter olsunlar... Genişletmek için tıklayın...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Eyl 2011 #17 eFSaNe_KaRTaL dediki: Genişletmek için tıklayın... hayrola ne o parmak sallıyon
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 10 Eyl 2011 #18 Beş parmağın beşi de bir değil unutmayın..diye sallıyom..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Eyl 2011 #19 yüzde doksanı aynı olunca azınlıkta olan görülmüyor..