LoSt_LoVe Forum Onuru 12 Eyl 2011 #21 Hastalandıklarında...grip dahi olabilirler farketmez.. Hahaha süper tespit bayıldım.Bu gerçekçi bir bakış açısı.
Hastalandıklarında...grip dahi olabilirler farketmez.. Hahaha süper tespit bayıldım.Bu gerçekçi bir bakış açısı.
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 29 Ksm 2011 #23 Erkekler tek sevdiklerini kaybetme konusunda çaresiz kaldığında ağlar..o zamanda gizli ağlar
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 30 Ksm 2011 #24 Erkekler ve ağlamak mı?Kökleri kurur inşallah. Bebekken ağlarlar...
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 30 Ksm 2011 #25 arz-ı hal dediki: Erkekler ve ağlamak mı?Kökleri kurur inşallah. Bebekken ağlarlar... Genişletmek için tıklayın... İşte böyle diye diye dünyadaki erkek nüfusunu düşürdünüz..Tövbe de ... zaten 3 kadına 1 erkek düşüyor günümüzde =)))
arz-ı hal dediki: Erkekler ve ağlamak mı?Kökleri kurur inşallah. Bebekken ağlarlar... Genişletmek için tıklayın... İşte böyle diye diye dünyadaki erkek nüfusunu düşürdünüz..Tövbe de ... zaten 3 kadına 1 erkek düşüyor günümüzde =)))
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 30 Ksm 2011 #26 Akıllı olsunlar demeyelimAkıllı olmasalar beddua alır,3 kadına 1 tane düşerek ikinci bir bedduaya ihtiyaç olmadan mefta olurlar
Akıllı olsunlar demeyelimAkıllı olmasalar beddua alır,3 kadına 1 tane düşerek ikinci bir bedduaya ihtiyaç olmadan mefta olurlar
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 30 Ksm 2011 #27 arz-ı hal dediki: ,3 kadına 1 tane düşerek ikinci bir bedduaya ihtiyaç olmadan mefta olurlar Genişletmek için tıklayın... Anlamadım..Tövbe dee=)
arz-ı hal dediki: ,3 kadına 1 tane düşerek ikinci bir bedduaya ihtiyaç olmadan mefta olurlar Genişletmek için tıklayın... Anlamadım..Tövbe dee=)
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 30 Ksm 2011 #28 Yani 1 kadınla başedemezken,3 kadına 1 erkek düşünce ister istemez adam ölecek Bedduanın alası olmuş olacak
Yani 1 kadınla başedemezken,3 kadına 1 erkek düşünce ister istemez adam ölecek Bedduanın alası olmuş olacak