Eski Makyaj Malzemelerinizi Çöpe Atmayın

yani bu senin bahsettiğin şey gibi oldu zeyno
hani yediğimiz yemeğin de hepsi midemize gidiyo ama biz damak tadımıza göre sırası ile yiyoruz öyle değil mi
düşünsene bi çorbayı pılavı kurufasülyeyi salatayı hepsini bi tabakta harmanlayıp yemeye çalıştığını... ne kadarmide bulandırıcı öyle değil mi. bu da öyle bir şey. yüzüme sürdüğüm kapatıcı ile bilmem neyi karıştırıp dudağıma sürmek de aynen yemek meselesi gibi geliyo bana.
tabi tercih meselesi demeden de geçemiyorum:)

yani bu senin bahsettiğin şey gibi oldu zeyno
hani yediğimiz yemeğin de hepsi midemize gidiyo ama biz damak tadımıza göre sırası ile yiyoruz öyle değil mi
düşünsene bi çorbayı pılavı kurufasülyeyi salatayı hepsini bi tabakta harmanlayıp yemeye çalıştığını... ne kadarmide bulandırıcı öyle değil mi. bu da öyle bir şey. yüzüme sürdüğüm kapatıcı ile bilmem neyi karıştırıp dudağıma sürmek de aynen yemek meselesi gibi geliyo bana.
tabi tercih meselesi demeden de geçemiyorum:)

Ben dudağa sürülen rujun neyden yapıldığını bildiğim için Ha o ruju sürmüşsün ha kapatıcıyı bence hiçbir fark yok :)
O yüzden hiçbirini kullanmışlığım yoktur, hee içindekini bildiğim için mi kullanmıyorum hayır her zaman sadeliği sevdiğim için.
Bizler kolanın içindede ne olduğunu bile bile içenlerdeniz o yüzden yani kimseyi yaptıkları için eleştirmek "pis" kelimesini kullanmak güzel bi tabir değil:)
Ben bunu anlatmaya çalıştım:)

Geri