Paradoks ... Elif ... Özel üye 13 Arl 2012 #22 Neyin peşindesiniz anlamış değilim yorum yapmıyorum artık
Suskun V.I.P V.I.P 13 Arl 2012 #23 Balım alınganlık yapıyorsun ama,kendi aramızda şakalaşıyoruz .Konu karışık makyaj malzemesinden karasdenizlilerin ünlü karışık yemeğine geldi kızmana gerek yokki .
Balım alınganlık yapıyorsun ama,kendi aramızda şakalaşıyoruz .Konu karışık makyaj malzemesinden karasdenizlilerin ünlü karışık yemeğine geldi kızmana gerek yokki .
MeRciMeK V.I.P V.I.P 13 Arl 2012 #25 Kaş şekillendirmeme gerek yok Bronzluk ona da gerek yok Ruj kullanmam dudaklarım dolgun olduğundan ben beğenmem O yüzden eldeki klasik şeylerle devam edeyim ben Ama tabiki ihtiyaç duyanlar için uygun olabilir benim pek becerebileceğim şeylerde değil sanırsam ( :
Kaş şekillendirmeme gerek yok Bronzluk ona da gerek yok Ruj kullanmam dudaklarım dolgun olduğundan ben beğenmem O yüzden eldeki klasik şeylerle devam edeyim ben Ama tabiki ihtiyaç duyanlar için uygun olabilir benim pek becerebileceğim şeylerde değil sanırsam ( :