Facebook Tarzı Sohbet

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Sadece Mavi Temada (Cerez Style) çalışan deneme amaçlı facebook tarzı sohbet eklentisi aktif ettim arkadaşlar. Bu eklenti ile sadece arkadaş listenizde olan ve o anda online kişilerle görüşebilir.

Sayfanın en altında chat sistemini görebilirsiniz.

Görüş ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Sayfayı kasma olayı, kullanışlılık vs vs ...

Vallahi süper olmuş.Özellikle bizim gibi filtre derdi olanlar için. Olmazsa msndeki ekli olan arkadaşlarımı foruma üye yapıp buradan konuşayım.:)

:)) guzel olmus eline saglik msn den engelledi ise arkdasin burda online görunce sohbet etme sansinda olur :)))

Hayır hayır bu olayın msn'le uzaktan yakından alakası yok. Jeriko'nun kastettiği "msnden görüşemiyoruz ben de arkadaşları foruma üye yapıp burdan konuşurum" anlamında :)

Bu sistemin tek özelliği arkadaş listenizde olanlarla buradan konuşabilmek. Tüm üyeleri kapsamıyor. Eğer diğer üye arkadaş listenizde yoksa birbrinizi görmezsiniz. Kısaca sadece arkadaş listemizde ekli olanlarla görüşebiliriz... Aksi durumda sistemi kasar zaten. Mantıklı olan da bu zaten :)

Şuana kadar ben kimseyi online yakalayamadım kasıp kasmadığını bilemiyorum ama dediğin gibi sadece mavi temadaysa kasmasından şikayet edenler diğer temayı kullanarak bu sorundan kurtulabilirler mi

Hayır hayır bu olayın msn'le uzaktan yakından alakası yok. Jeriko'nun kastettiği "msnden görüşemiyoruz ben de arkadaşları foruma üye yapıp burdan konuşurum" anlamında :)

Bu sistemin tek özelliği arkadaş listenizde olanlarla buradan konuşabilmek. Tüm üyeleri kapsamıyor. Eğer diğer üye arkadaş listenizde yoksa birbrinizi görmezsiniz. Kısaca sadece arkadaş listemizde ekli olanlarla görüşebiliriz... Aksi durumda sistemi kasar zaten. Mantıklı olan da bu zaten :)

Mesajım yanlış anlaşılmış herhalde:)
Ama Yeşimin kastettiği forum üyelerinden msnsinde ekli olupta msnde engellediyse ve forumda online gördüyse buradan konuşabilir demek istemiş herhalde.

forumda arkadas listesinde ekli olan herkez msn adresini görebilecekmi yani

Sanırım hayır.İletişimde msn adresinin görünmesini kastediyorsun değil mi?O msn adresin sadece senin tarafından görülüyor

Tabiiki diğer temaya geçip bu eklentiyi görmeyebilirler. Yani sadece bu temada var bu özellik. Online görünmüyorsa sizde arkadaş listenizde bulunanlardan kimse online değildir hocam. Çünkü sadece arkadaş listenizde ekli olanlar görünüyor diğre üyeler bu olaya dahil olmuyor.

Mesajım yanlış anlaşılmış herhalde:)
Ama Yeşimin kastettiği forum üyelerinden msnsinde ekli olupta msnde engellediyse ve forumda online gördüyse buradan konuşabilir demek istemiş herhalde.

Sanırım hayır.İletişimde msn adresinin görünmesini kastediyorsun değil mi?O msn adresin sadece senin tarafından görülüyor

evet tıkladım kendi msn adresimi orda görünce merak etmistim :P

Geri