Facebook Tarzı Sohbet

Bu olayın msn veya facebook tarzı herhangi bir yerle bağlantısı yok arkadaşlar. Sadece forumdaki arkadaş listenizdeki kişilerle görüşmeyi kapsıyor.

varr hemide cok buyuk gogleyi tiklayip cerezforum arayinca facebook un da reklami oluyor bedavadan :) daha ne olsun sohbet zaten sohbet odamiz vardi ne gerek varki bunlara anlamiyorum forumda sohbet odasi olmaz ayri mesele ama varrrrr

varr hemide cok buyuk gogleyi tiklayip cerezforum arayinca facebook un da reklami oluyor bedavadan :) daha ne olsun sohbet zaten sohbet odamiz vardi ne gerek varki bunlara anlamiyorum forumda sohbet odasi olmaz ayri mesele ama varrrrr
Facebook kurulma aşamasındaki hedeflerini çoktaan aşmış bir site artık reklama falan ihtiyacı yok. O yüzden reklam gözüyla asla bakmamak gerek hatta facebook'ta çok yerde kendi kişisel sayfalarınızda forumun reklamnı yapmanız bizim açımızdan çok güzel reklam olur. Şahsen ben pek göremiyorum bunu yapanı 2-3 kişi dışında. Olayın özü facebook'un bize değil bizim facebook'a ihtiyacımız var :)

Hatırlatayım tekrar burdaki yeni sohbet tarzının facebookla uzaktan yakından alakası yok. Sadece görsellik ve çalışma mantığı açısından benziyor.

Geri