Facebook Tarzı Sohbet

mavi temayi kullandığım sürece bu özellik olacak sanırım..ben kullanmıyorum bu özelliği mavi temada nasıl yok edebilirim..böyle bir imkanım var mı?

ben şimdi kafeden giriyorum da dedim bu bizim bilgisayardan gözükmüyrodu baktım başka sayfayala mı baglantılı değilmiş:d bende deneyeöedim deneyemiycem sanırım ama inş bir gün olur deneriz:P kasıp kasmamaa konusundaysa zaten kafelerdeki bilgisayarlar google ı açsan kasıyor o yüzden bu konu hakkında yorum yapamıycam.p bin bir zorlukla yazmış bulunmaktayım:D bu arada takip formu tam çalşmıyor mu b ana mı öyle geldi çok önceden eklenen konuları gösteriyor

En çok kullanılan tema Mavi olanı sanırım. İsterseniz gri temaya alabilir veya tamamen kaldırabiliriz. Ancak tema değiştirdiğinizde arkadaş listenizdekiler sizi onlien göremeyeceklerdir. Dolayısıyla sohbet edebilmek için sohbet edilen kişilerin de aynı temada olmaları gerekiyor.

CerezTakip ile bir çakışma sözkonusu birazdan bakıcam :)

Düzeltme: Chat eklentisi Gri temaya eklendi arkadaşlar. Artık sohbet etmek isteyenler gri temaya geçmek zorunda :) Mavi en çok kullanılan tema olduğuna göre gem forumun kasılmaması hem de CerezTakip ile çakışmamaı için böyle bir uygulamaya gittik artık.

Çok şikayet geldi gibi oldu :) Az önce gri temaya taşıdım. Ama sadece arkadaş listendekilerle görüşebiliyosun :) Gerçi mantık olarakta öyle olması gerek demi :) Log tutma olayıfalan da yok artısı da bu :) hem üye güvenliği hem de forumun veritabanını şişirmemesi oldukça güzel aslında ama biraz açılışta kasıyor gibi forumu. Bir eksisi de CerezTakip olayındaki java olayı ile çakıştı çözemedim. Cereztakip birazgeriden takip etmeye başlıyor bu eklentiyle çalıştığında :)

Geri