dderya kOkOşŞ V.I.P 14 Ock 2016 #472 huzurumu bozamayacaksınız hiçbiriniz. bugün iyi hissetmeye dair söz verdim kendime.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 14 Ock 2016 #473 Bu gün kapıyı aralı tut sürprizim var.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 23 Ock 2016 #475 Gitme dur ne olurr gitmee
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 29 Ock 2016 #477 Hadi gel sana da kararlama yapalım Simdi Sen burayı okuyacak mısın? Senin Derdin ne ? Bana anlatsana nolur bak üzülüyorum hemen açalım oturum seninle
Hadi gel sana da kararlama yapalım Simdi Sen burayı okuyacak mısın? Senin Derdin ne ? Bana anlatsana nolur bak üzülüyorum hemen açalım oturum seninle
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Ock 2016 #478 Niye sende kaldım bu kadar ben.. Neden geride bırakıp yol alamiyorum...senle ilgili herseyi hayatimdan neden silemiyorum..
Niye sende kaldım bu kadar ben.. Neden geride bırakıp yol alamiyorum...senle ilgili herseyi hayatimdan neden silemiyorum..
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 31 Ock 2016 #480 Papatya dediki: Hoşsun ama boşsun. Genişletmek için tıklayın... ok