KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Arl 2015 #451 katip dediki: Kimi sevdi söyle biz bilelim Genişletmek için tıklayın... Tanımazsınız çok yabancı
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Arl 2015 #452 KıRMıZı dediki: Tanımazsınız çok yabancı Genişletmek için tıklayın... Sevmek Allah ın biz kullarına lütfudur sev, sevil, mutlu ol
KıRMıZı dediki: Tanımazsınız çok yabancı Genişletmek için tıklayın... Sevmek Allah ın biz kullarına lütfudur sev, sevil, mutlu ol
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Arl 2015 #453 Bazı şeyleri ölümsüzleştirmek lazım gelecek nesillere hatıra kalsın diye @minnoş
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 30 Arl 2015 #454 YoRuMSuZ dediki: Bazı şeyleri ölümsüzleştirmek lazım gelecek nesillere hatıra kalsın diye @minnoş Genişletmek için tıklayın... Allah'ım öleceğim yaa Son düzenleme: 30 Arl 2015
YoRuMSuZ dediki: Bazı şeyleri ölümsüzleştirmek lazım gelecek nesillere hatıra kalsın diye @minnoş Genişletmek için tıklayın... Allah'ım öleceğim yaa
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 31 Arl 2015 #456 Artık seni görmek istiyorum gel gellllllll.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Arl 2015 #457 Uzun zamandır seni izliyorum ve sen bunun farkında değilsin
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 1 Ock 2016 #459 seviyorum çok seviyorum çok aşığım kime mi hâlâ okuyor musun kendime kendime
F Fatih Terim Üyecik 8 Ock 2016 #460 Okulda utancımdan sana çıkma teklif edemedim ama şunu bilmeni isterim ki; Ben sandığın gibi kötü biri değilim ve hala bütün gün seni düşünüyorum Neslihan Nergis
Okulda utancımdan sana çıkma teklif edemedim ama şunu bilmeni isterim ki; Ben sandığın gibi kötü biri değilim ve hala bütün gün seni düşünüyorum Neslihan Nergis