bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 22 Şbt 2016 #501 onu bi bulaydık. burayı okumasada olur dermişim burdaki herkesin adına..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Şbt 2016 #502 Seni iyicene dövmem lazım her tarafını acıta acıta
Düş Özel Üye Özel üye 22 Şbt 2016 #503 Hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Ben kimsenin hayatına pek hayırlı olmadım, en iyi sen bilirsin.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 22 Şbt 2016 #504 Korkma bu kadar, kaybettim dediğin yerde kazandıklarına bak...kaybetmedigini göreceksin. ..
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 22 Şbt 2016 #506 Özrün kabahatinden büyük.. söz bitti harf sustu bilmem anlatabildim mi
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 22 Şbt 2016 #507 bu ara yediklerime dikkat etsem iyi olacak..kalp krizi geçirmek üzereyim..
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 24 Şbt 2016 #508 Bazı seyleri. Yanlış degenlendirmisim tekrar gozden geçirsem iyi olacak.. yalan kadar gerçekleri bulmam lazım.
Bazı seyleri. Yanlış degenlendirmisim tekrar gozden geçirsem iyi olacak.. yalan kadar gerçekleri bulmam lazım.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 6 Mrt 2016 #510 _nehir_ dediki: Senin düşüncenin ne önemi var vasat herif. Genişletmek için tıklayın... Seninle sınanıyorum eminim artık buna..
_nehir_ dediki: Senin düşüncenin ne önemi var vasat herif. Genişletmek için tıklayın... Seninle sınanıyorum eminim artık buna..