P Papatya V.I.P V.I.P 6 Mrt 2016 #512 Bence bana fazla dayanamazmışsın gibi geliyor. Neyse artık bakalım.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Mrt 2016 #513 Gelmezsen pişman olursun...
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 7 Mrt 2016 #514 Düş dediki: Vay gerizekalı. Genişletmek için tıklayın... eksik olma cınım
Düş Özel Üye Özel üye 7 Mrt 2016 #515 bivatandaş dediki: eksik olma cınım Genişletmek için tıklayın... bişey mi dedinnnn
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 7 Mrt 2016 #516 Düş dediki: bişey mi dedinnnn Genişletmek için tıklayın... yoo az iltifatta bulunmuşsunda teşekkür etmek istedim
Düş dediki: bişey mi dedinnnn Genişletmek için tıklayın... yoo az iltifatta bulunmuşsunda teşekkür etmek istedim
Düş Özel Üye Özel üye 7 Mrt 2016 #517 bivatandaş dediki: yoo az iltifatta bulunmuşsunda teşekkür etmek istedim Genişletmek için tıklayın... Onu kime yazdığımı bile unuttum
bivatandaş dediki: yoo az iltifatta bulunmuşsunda teşekkür etmek istedim Genişletmek için tıklayın... Onu kime yazdığımı bile unuttum
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 7 Mrt 2016 #518 Düş dediki: Onu kime yazdığımı bile unuttum Genişletmek için tıklayın... e hatırlatıyom işte
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 8 Mrt 2016 #520 Yok çarpılmasın yaa yazıktır günahtır şaka yaptım şaka