P Papatya V.I.P V.I.P 8 Nsn 2016 #561 Zerre kadar birşey kalmadı içimde arkadaşlığımıza dair. Varsın olmasın.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Nsn 2016 #562 Papatya dediki: Kim o yahu. Genişletmek için tıklayın... O kendini bilir sanırım
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 9 Nsn 2016 #565 Her şeyi eskiye almak mümkün mü acaba. Bundan bir iki yıl öncesi çok daha güzel değil miydi?
Düş Özel Üye Özel üye 9 Nsn 2016 #566 Sentinus dediki: Her şeyi eskiye almak mümkün mü acaba. Bundan bir iki yıl öncesi çok daha güzel değil miydi? Genişletmek için tıklayın... Değildi yavrucumm
Sentinus dediki: Her şeyi eskiye almak mümkün mü acaba. Bundan bir iki yıl öncesi çok daha güzel değil miydi? Genişletmek için tıklayın... Değildi yavrucumm
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 9 Nsn 2016 #568 Düş dediki: Değildi yavrucumm Genişletmek için tıklayın... Bence çok daha güzeldi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Nsn 2016 #569 Biraz gözün açsan sende göreceksin
Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 11 Nsn 2016 #570 Sen artık bana bir adım bile gelsen ben iki adım geri atar, o gelişin ardındaki sinsiliğe bakarım.