~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 3 Nsn 2016 #551 Istedigin buydu dimi bundan sonra tek bir isik yok benden yana. Nokta
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 3 Nsn 2016 #552 kızgınlığın neden anlamak çok zor,benim adıma düşünme sor senden gizlim yok ne varsa söylerim zaten..
kızgınlığın neden anlamak çok zor,benim adıma düşünme sor senden gizlim yok ne varsa söylerim zaten..
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 5 Nsn 2016 #553 Yoruldum pesinde kosmaktan yoruldum bu platonik asktan Allahim yarat beni bastan yeniden sevdirme beni
Yoruldum pesinde kosmaktan yoruldum bu platonik asktan Allahim yarat beni bastan yeniden sevdirme beni
Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 6 Nsn 2016 #555 Öyle az uz da sevmedim ben seni boğazımda ağlamadan önce oluşan o sızıyı defalarca hissedecek kadar çok sevdim.
Öyle az uz da sevmedim ben seni boğazımda ağlamadan önce oluşan o sızıyı defalarca hissedecek kadar çok sevdim.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 7 Nsn 2016 #556 Artık sana Madonna diyecem. Ha şunuda söylememde fayda var;Madonnaya on çekersin, sadece onun namı var.Sende bizim gönlümüzde namlısın
Artık sana Madonna diyecem. Ha şunuda söylememde fayda var;Madonnaya on çekersin, sadece onun namı var.Sende bizim gönlümüzde namlısın
P Papatya V.I.P V.I.P 7 Nsn 2016 #557 katip dediki: Artık sana Madonna diyecem. Ha şunuda söylememde fayda var;Madonnaya on çekersin, sadece onun namı var.Sende bizim gönlümüzde namlısın Genişletmek için tıklayın... Kim o yahu.
katip dediki: Artık sana Madonna diyecem. Ha şunuda söylememde fayda var;Madonnaya on çekersin, sadece onun namı var.Sende bizim gönlümüzde namlısın Genişletmek için tıklayın... Kim o yahu.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 7 Nsn 2016 #558 Kotu de sensin yalanci da sensin sen dogru olamazsin sana insan bile diyemiyorum. Hadi eyvallahhhhh
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Nsn 2016 #559 Geçti, istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni, Bırak vehmimde gölgeni, Gelme artık neye yarar
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 8 Nsn 2016 #560 Gelecegini biliyordumm iyiki geldin yanımda olun ki hep olduğu gibi gücümü yitirdigimde size dayanayım
Gelecegini biliyordumm iyiki geldin yanımda olun ki hep olduğu gibi gücümü yitirdigimde size dayanayım