Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 2 Mys 2016 #591 Bir aksam benimle rakı icmeye gelsene uzun uzun sohbet ederiz...
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 3 Mys 2016 #596 Gönülçelen dediki: Bir aksam benimle rakı icmeye gelsene uzun uzun sohbet ederiz... Genişletmek için tıklayın... Hocam. ..tuttum bunu..
Gönülçelen dediki: Bir aksam benimle rakı icmeye gelsene uzun uzun sohbet ederiz... Genişletmek için tıklayın... Hocam. ..tuttum bunu..
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 3 Mys 2016 #597 kAşİf dediki: Hocam. ..tuttum bunu.. Genişletmek için tıklayın... Uzun zamandir söylemek istiyorum yüzüne söylemiyorum bari burda soyleyeyim de icimde kalmasin dedim
kAşİf dediki: Hocam. ..tuttum bunu.. Genişletmek için tıklayın... Uzun zamandir söylemek istiyorum yüzüne söylemiyorum bari burda soyleyeyim de icimde kalmasin dedim
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 3 Mys 2016 #598 Rakı seviyorsun galiba @kAşİf
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 3 Mys 2016 #599 Gönülçelen dediki: Rakı seviyorsun galiba @kAşİf Genişletmek için tıklayın... Severim rakıyı hocam hele sohbeti hoşsa...
Gönülçelen dediki: Rakı seviyorsun galiba @kAşİf Genişletmek için tıklayın... Severim rakıyı hocam hele sohbeti hoşsa...
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 3 Mys 2016 #600 kAşİf dediki: Severim rakıyı hocam hele sohbeti hoşsa... Genişletmek için tıklayın... Rakı ictikten sonra baska bir sey icesin gelmiyor zaten ki zaten rakı muhabbet ickisi
kAşİf dediki: Severim rakıyı hocam hele sohbeti hoşsa... Genişletmek için tıklayın... Rakı ictikten sonra baska bir sey icesin gelmiyor zaten ki zaten rakı muhabbet ickisi