K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 3 Mys 2016 #601 Gönülçelen dediki: Rakı seviyorsun galiba @kAşİf Genişletmek için tıklayın... Severim rakıyı hocam hele sohbeti hoşsa... Gönülçelen dediki: Rakı ictikten sonra baska bir sey icesin gelmiyor zaten ki zaten rakı muhabbet ickisi Genişletmek için tıklayın... içki içmem amma içeceksem rakı içerim yinede çok iddialı olduğum bir konu değildir. .
Gönülçelen dediki: Rakı seviyorsun galiba @kAşİf Genişletmek için tıklayın... Severim rakıyı hocam hele sohbeti hoşsa... Gönülçelen dediki: Rakı ictikten sonra baska bir sey icesin gelmiyor zaten ki zaten rakı muhabbet ickisi Genişletmek için tıklayın... içki içmem amma içeceksem rakı içerim yinede çok iddialı olduğum bir konu değildir. .
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 3 Mys 2016 #602 kAşİf dediki: Severim rakıyı hocam hele sohbeti hoşsa... içki içmem amma içeceksem rakı içerim yinede çok iddialı olduğum bir konu değildir. . Genişletmek için tıklayın... evet iddalı olduğun konuları ve olmadıgın konuları yavaş yavaş öğreniyorum
kAşİf dediki: Severim rakıyı hocam hele sohbeti hoşsa... içki içmem amma içeceksem rakı içerim yinede çok iddialı olduğum bir konu değildir. . Genişletmek için tıklayın... evet iddalı olduğun konuları ve olmadıgın konuları yavaş yavaş öğreniyorum
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 3 Mys 2016 #603 Gönülçelen dediki: evet iddalı olduğun konuları ve olmadıgın konuları yavaş yavaş öğreniyorum Genişletmek için tıklayın... Hocam pis sarhoş oluyorum. . çok pis..
Gönülçelen dediki: evet iddalı olduğun konuları ve olmadıgın konuları yavaş yavaş öğreniyorum Genişletmek için tıklayın... Hocam pis sarhoş oluyorum. . çok pis..