K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 17 Hzr 2016 #711 Neden ben hayatında yokum soruna cevap olsn....çok basitsin...
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 17 Hzr 2016 #712 ~Esinti~ dediki: insan oldugundan suphelerim var.. bu ne yüzsüzlük Genişletmek için tıklayın... eksik olma
~Esinti~ dediki: insan oldugundan suphelerim var.. bu ne yüzsüzlük Genişletmek için tıklayın... eksik olma
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 17 Hzr 2016 #713 bivatandaş dediki: eksik olma Genişletmek için tıklayın... nasilda biliyorsun kendiniiii
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 17 Hzr 2016 #714 ~Esinti~ dediki: nasilda biliyorsun kendiniiii Genişletmek için tıklayın... yanii
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 17 Hzr 2016 #715 Okuman değilki anlaman önemli, çok şeymi bekliyorum senden. ..
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 18 Hzr 2016 #716 Bosuna ugrasma benden sana laf yok artik..sen kapagini bulmussun ama dikkat et tencere dibi cok tutar
Bosuna ugrasma benden sana laf yok artik..sen kapagini bulmussun ama dikkat et tencere dibi cok tutar
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 20 Hzr 2016 #718 sen bana bir adım atsan ben sana uçan tekme atarım unutulmuş değil yaptıkların