K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 21 Hzr 2016 #722 Afitap dediki: Yeter da saat 5 hala mesaj. Laftan anla. Genişletmek için tıklayın... Laz kanalına girmiş gibisin...yeter da....
Afitap dediki: Yeter da saat 5 hala mesaj. Laftan anla. Genişletmek için tıklayın... Laz kanalına girmiş gibisin...yeter da....
r0se Forum Onuru Özel üye 21 Hzr 2016 #723 kAşİf dediki: Laz kanalına girmiş gibisin...yeter da.... Genişletmek için tıklayın... Kullanıyorum bunu nedense Etrafımda laz da yok bende böyle cinsim işte
kAşİf dediki: Laz kanalına girmiş gibisin...yeter da.... Genişletmek için tıklayın... Kullanıyorum bunu nedense Etrafımda laz da yok bende böyle cinsim işte
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 21 Hzr 2016 #724 Afitap dediki: Kullanıyorum bunu nedense Etrafımda laz da yok bende böyle cinsim işte Genişletmek için tıklayın... Ben lazım sanada pek yakıştı. .......da
Afitap dediki: Kullanıyorum bunu nedense Etrafımda laz da yok bende böyle cinsim işte Genişletmek için tıklayın... Ben lazım sanada pek yakıştı. .......da
r0se Forum Onuru Özel üye 21 Hzr 2016 #725 kAşİf dediki: Ben lazım sanada pek yakıştı. .......da Genişletmek için tıklayın... Sadece yeter da ^yı kullanıyorum galiba hiç farketmemiştim çok dikkatlisin maaşalh
kAşİf dediki: Ben lazım sanada pek yakıştı. .......da Genişletmek için tıklayın... Sadece yeter da ^yı kullanıyorum galiba hiç farketmemiştim çok dikkatlisin maaşalh
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 21 Hzr 2016 #726 Afitap dediki: Sadece yeter da ^yı kullanıyorum galiba hiç farketmemiştim çok dikkatlisin maaşalh Genişletmek için tıklayın... Bizden bi parça ya ondan fark ettim heralde. ..
Afitap dediki: Sadece yeter da ^yı kullanıyorum galiba hiç farketmemiştim çok dikkatlisin maaşalh Genişletmek için tıklayın... Bizden bi parça ya ondan fark ettim heralde. ..
r0se Forum Onuru Özel üye 21 Hzr 2016 #727 kAşİf dediki: Bizden bi parça ya ondan fark ettim heralde. .. Genişletmek için tıklayın... evet olabilir
kAşİf dediki: Bizden bi parça ya ondan fark ettim heralde. .. Genişletmek için tıklayın... evet olabilir
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 21 Hzr 2016 #729 sana cevap veremediğim için üzgünüm canım.. ama bilmelisin ki yoruldum biraz dinlenmem lazım.. kafaca yani.. bu yüzden böyleee üzgünüm
sana cevap veremediğim için üzgünüm canım.. ama bilmelisin ki yoruldum biraz dinlenmem lazım.. kafaca yani.. bu yüzden böyleee üzgünüm
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 22 Hzr 2016 #730 Neredesin be canım. Ulaşamıyorum bir türlü sana. Bu saatlerde asla kapalı olmazdı telefonun.