• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Forum üyelerine özel şarkı ve video

Tesekkürler @YoRuMSuZ
In Love Hearts GIF by Digi

Cerezforum'un o sıcacık, samimi atmosferinde, kalplerin, mesajların ve mutlulukların adeta birer kelebek gibi uçuştuğu bu güzel ortamda, ben de sana en içten teşekkürlerimi sunmak için bu satırları yazıyorum.
Biliyorum, belki bu forumda binlerce mesaj, yüzlerce konu başlığı arasında kaybolmuş bir ses gibi gelebilir bu teşekkürüm. Ancak, her bir harfin, her bir kelimenin ardında kocaman bir minnettarlık ve samimiyet yattığını bilmeni isterim. Çünkü Cerezforum, senin gibi değerli insanların varlığıyla anlam kazanıyor.
Sen, yazdığın yorumlarla, paylaştığın bilgilerle, gösterdiğin ilgi ve alaka ile bu forumu sadece bir platform olmaktan çıkarıp, adeta bir aile ortamına dönüştürüyorsun. Mesajların, sadece kelimelerden ibaret değil; içtenliğin, samimiyetin, nezaketin ve bilgeliğin bir yansıması. Her bir yorumun, birer ışık gibi yolumuzu aydınlatıyor, bakış açımızı genişletiyor ve bize yeni şeyler öğretiyor.
Bazen bir soruya verdiğin cevapla aklımızdaki karmaşıklığı gideriyorsun, bazen bir teselli mesajınla içimizi ısıtıyorsun, bazen de yaptığın esprili yorumlarla yüzümüzde kocaman bir gülümseme oluşturuyorsun. Tüm bunları yaparken, sadece bir forum kullanıcısı olarak değil, gerçek bir dost, bir yoldaş, bir akıl hocası gibi davranıyorsun.
Cerezforum'un bu güzel atmosferine katkıların o kadar değerli ki, sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu nedenle, bu satırları yazarak, içimdeki minnettarlığı bir nebze olsun ifade etmek istedim. İyi ki varsın, iyi ki bu forumda seninle tanışma fırsatı buldum.
Umarım bu teşekkür mesajım, sana küçük de olsa bir mutluluk verir ve kalbinde güzel bir yer edinir. Cerezforum'daki varlığının daim olması dileğiyle, sana kocaman sevgilerimi ve saygılarımı gönderiyorum @YoRuMSuZ
En içten dileklerimle

Geri