YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Arl 2024 #21 Asi Kız dediki: Sesli nasıl okuyacaktı @YoRuMSuZ öyle demiştin sanki ne zaman olucak Genişletmek için tıklayın... Onlar da hazır video ile gösterilecek Hatta baya sen o video da sihirbaz gibisin
Asi Kız dediki: Sesli nasıl okuyacaktı @YoRuMSuZ öyle demiştin sanki ne zaman olucak Genişletmek için tıklayın... Onlar da hazır video ile gösterilecek Hatta baya sen o video da sihirbaz gibisin
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 15 Arl 2024 #22 Meraklandım, ne zaman şarkıyı ve videoyu göreceğiz ve bu konuda (nasıl yapıldığı konusunda) kesinlikle bilgilenmek istiyorum @YoRuMSuZ hocam
Meraklandım, ne zaman şarkıyı ve videoyu göreceğiz ve bu konuda (nasıl yapıldığı konusunda) kesinlikle bilgilenmek istiyorum @YoRuMSuZ hocam
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Arl 2024 #23 CANISIKILANADAM dediki: Meraklandım, ne zaman şarkıyı ve videoyu göreceğiz ve bu konuda (nasıl yapıldığı konusunda) kesinlikle bilgilenmek istiyorum @YoRuMSuZ hocam Genişletmek için tıklayın... Tabi ki
CANISIKILANADAM dediki: Meraklandım, ne zaman şarkıyı ve videoyu göreceğiz ve bu konuda (nasıl yapıldığı konusunda) kesinlikle bilgilenmek istiyorum @YoRuMSuZ hocam Genişletmek için tıklayın... Tabi ki
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 16 Arl 2024 #24 YoRuMSuZ dediki: Onlar da hazır video ile gösterilecek Hatta baya sen o video da sihirbaz gibisin Genişletmek için tıklayın... Merak ettim
YoRuMSuZ dediki: Onlar da hazır video ile gösterilecek Hatta baya sen o video da sihirbaz gibisin Genişletmek için tıklayın... Merak ettim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Arl 2024 #25 Asi Kız dediki: Merak ettim Genişletmek için tıklayın... Büyük ihtimalle yarın yayınlanır
Simurg 😉 Özel üye 16 Arl 2024 #26 YoRuMSuZ dediki: [8. Simurg] Cep telefonları ve bilgiyle dolusun, Tıp yolunda, her zaman haklısın. Simurg gibi özgür, yakışıklı bir tarz, Adın efsaneleşir, güzellik hep var. Genişletmek için tıklayın... Doğrudur Harika olmuş sözler teşekkürler
YoRuMSuZ dediki: [8. Simurg] Cep telefonları ve bilgiyle dolusun, Tıp yolunda, her zaman haklısın. Simurg gibi özgür, yakışıklı bir tarz, Adın efsaneleşir, güzellik hep var. Genişletmek için tıklayın... Doğrudur Harika olmuş sözler teşekkürler
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Arl 2024 #27 Belki ileride bir sarki daha yorumlana bilirmi bilmiyorum @YoRuMSuZ ara ara gelen üyelerimizde isteye bilir
Belki ileride bir sarki daha yorumlana bilirmi bilmiyorum @YoRuMSuZ ara ara gelen üyelerimizde isteye bilir
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Arl 2024 #29 Tatlı Cadı dediki: Benim bu konuyu görmemem Genişletmek için tıklayın... Bilmiyorum ama belki ikinci video da yapilir
Tatlı Cadı dediki: Benim bu konuyu görmemem Genişletmek için tıklayın... Bilmiyorum ama belki ikinci video da yapilir
carmella Özel Üye Özel üye 16 Arl 2024 #30 Mutlu etti beni ya, küçük şeyler büyük mutluluklar şu an tebessüm bırakmıyo yanaklarımı