KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 17 Ekm 2021 #131 ALMANYALI dediki: Çok teşekkürler ama ben kahve içmiyorum sicak çikolata varsa ondan alabilirim Genişletmek için tıklayın... Hemen geliyor Düzenleyen yönetici: 25 Nsn 2022
ALMANYALI dediki: Çok teşekkürler ama ben kahve içmiyorum sicak çikolata varsa ondan alabilirim Genişletmek için tıklayın... Hemen geliyor
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 17 Ekm 2021 #132 Sağolasın abicigimmm uyku öncesi iyi gider @KaderKatibi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Arl 2021 #134 Bu akşamki kahveler; @violeta @yilmaz27 veeee @nazenin 'e gelsin
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 12 Arl 2021 #135 @merakettim @Artemis @GüLüCüKツ 'e gelsin
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Arl 2021 #136 @Polyanna @nazenin @yesim434 Helal olsun canlar
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 12 Arl 2021 #137 Ayy teşekkür ederim eline sağlık yilmaz27 dediki: @Polyanna Helal olsun canlar Genişletmek için tıklayın...
Ayy teşekkür ederim eline sağlık yilmaz27 dediki: @Polyanna Helal olsun canlar Genişletmek için tıklayın...
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 13 Arl 2021 #138 Polyanna dediki: @merakettim @Artemis @GüLüCüKツ 'e gelsin Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim . Çok şaşırdım @Polyanna @KıRMıZı @-araz- Gelsin
Polyanna dediki: @merakettim @Artemis @GüLüCüKツ 'e gelsin Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim . Çok şaşırdım @Polyanna @KıRMıZı @-araz- Gelsin
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 13 Arl 2021 #139 merakettim dediki: Çok teşekkür ederim . Çok şaşırdım @Polyanna @KıRMıZı @-araz- Gelsin Genişletmek için tıklayın... Bende teşekkür ederim
merakettim dediki: Çok teşekkür ederim . Çok şaşırdım @Polyanna @KıRMıZı @-araz- Gelsin Genişletmek için tıklayın... Bende teşekkür ederim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Nsn 2022 #140 yilmaz27 YoRuMSuZ KaderKatibi Afiyetler olsun