CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 9 Ekm 2021 #121 @Artemis @yesim434 @CANISIKILANADAM kendime ısmarlamazsam nasıl katılırım muhabbete demi
Artemis Özel Üye Özel üye 9 Ekm 2021 #122 CANISIKILANADAM dediki: @Artemis @yesim434 @CANISIKILANADAM kendime ısmarlamazsam nasıl katılırım muhabbete demi Genişletmek için tıklayın... kahve için teşekkürler gece gece güzlw gider
CANISIKILANADAM dediki: @Artemis @yesim434 @CANISIKILANADAM kendime ısmarlamazsam nasıl katılırım muhabbete demi Genişletmek için tıklayın... kahve için teşekkürler gece gece güzlw gider
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Ekm 2021 #124 @Artemis @violeta @yesim434
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Ekm 2021 #126 Artemis dediki: teşekkürler teşekkürler Genişletmek için tıklayın... helali hos olsun can
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Ekm 2021 #127 ozaman haydin oyuna )
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Ekm 2021 #128 ne oyunu nerde ne zaman kiminle kim gördü ne dedi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 17 Ekm 2021 #129 Gecenin Kahvesi benden olsun @ALMANYALI @violeta @nazenin Afiyet olsun
oezlem1999 Karşımda tebessüm eden herkesi kendim gibi sandım. Özel üye 17 Ekm 2021 #130 KaderKatibi dediki: Gecenin Kahvesi benden olsun @ALMANYALI @violeta @nazenin Afiyet olsun Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkürler ama ben kahve içmiyorum sicak çikolata varsa ondan alabilirim
KaderKatibi dediki: Gecenin Kahvesi benden olsun @ALMANYALI @violeta @nazenin Afiyet olsun Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkürler ama ben kahve içmiyorum sicak çikolata varsa ondan alabilirim