vB 4.x Forumda Köklü Değişiklik

Portal görünümü oldum olası sevmemişimdir...blog olayıda cazip gelmiyor açıkcası ben böyle memnunum..2 link hoş olabilir:):P

Blog olayı forum içinde görünse de sizin kişisel paylaşım alanınız oluyor ve üyelerimizde istediklerinde ziyaret edebiliyorlar. Zaten üst menüde bloglara link oluyor. Biraz sonra lisnsı yenilicem full olarak tümünü alıyorum, duruma göre deneriz beğenilmezse istediğimiz eklentileri deaktf ederiz. Aslında bu sürüm daha yayınlanmadı bile sadece insatış indiriminden yararlanmak için erken ödeme yapıcam.

Bu arada geçici olarak Bandwidth Limit Exceeded sorunu yaşadık. Son günlerde biraz fazla aktif olduk dolayısıyla aylık trafiğimiz geçici kesintiye uğradı. Sorun çözüldü şimdi.

Mevcut şeyler değişmesinde yeni eklentilere alışamazsak söyleriz :)
Bu arada bi saattir girmeyi deniyorum hata veriyodu sonunda başardım :D

Yok senden kaynaklanmıyodu geçici bandwidth sorunu yaşadık :)

Bu arada az önce 4.0 suit versiyonu aldım yayınlanmadı daha hep birlikte görücez :) Merak etmeyin belirgin şekilde kullanım falan değişmeyecek o konuda endişe etmeyin hatta daha rahat olacağını söyleyebilirim :)

Yok senden kaynaklanmıyodu geçici bandwidth sorunu yaşadık :)

Bu arada az önce 4.0 suit versiyonu aldım yayınlanmadı daha hep birlikte görücez :) Merak etmeyin belirgin şekilde kullanım falan değişmeyecek o konuda endişe etmeyin hatta daha rahat olacağını söyleyebilirim :)

Hocam her zaman yeniliklerden yanayimdir. Yeterki bana bir zarari olmasin:) siz ne demek istedigimi anladiniz sanirim;;)

Büyük bi sorun var aslında. Şu anki mevcut eklentilerin hiçbiri çalışmayabilir. Yani oyunlar, çerezçarşı, sohbet bölümü, teşekkür sistemi ve yaklaşık 15 kadar eklenti...

Şu an için test edilmiş bi eklenti yok ancak güncelleninceye kadar çalışmama ihtimali yüksek. Daha bu konuda bi açıklık yok yani. Yayınlanmadığı için eklentiler de güncelleme içerisinde değil.

Büyük bi sorun var aslında. Şu anki mevcut eklentilerin hiçbiri çalışmayabilir. Yani oyunlar, çerezçarşı, sohbet bölümü, teşekkür sistemi ve yaklaşık 15 kadar eklenti...

Şu an için test edilmiş bi eklenti yok ancak güncelleninceye kadar çalışmama ihtimali yüksek. Daha bu konuda bi açıklık yok yani. Yayınlanmadığı için eklentiler de güncelleme içerisinde değil.

Hocam anladigim kadariyla denenmedigi icin biraz riskli eger faydali olacagina inaniyorsaniz ve forumdada geriye yönelik(eklenen konular yani paylasimlar bazinda) bir kaybimiz olmiyacaksa olabilir.
Birde son zamanlarda forum ziyaritci bazinda bayagi bir yogun bu yogunlaga negatif anlamda etkisi olurmu acaba?

Yok hocam kesinlikle olmaz. Hatta iyi de olacaktır. Linklerde aynı tarzı kullanıcaz. Bunun için kullandığımız eklenti zaten mevcut ve aynı gün yeniformata uygun versiyonun yayınlanacağı duyuruldu.

4.0 versdiyonunda aslında seo opsiyonu da var ancak şu an kullandığımız kadar gelişmiş şekilde değil. Aynı eklentiyi kullanmadan ve link yapısını bozmadan devam edicez biz.

Ayıca şunuda belirteyim son 4 gündür forumdaki normal üyelikler ve ziyaretçi sayısı 4 e katladı. Bunun üç nedeni var. İlki google uzun süredir küstük yeni barıştık ama etkisi az şimdilik :) İkincisi hafta sonunda yapılacak olan (bugün biri yapıldı) yöneticilik sınavına olan yoğun ilgi. Üçüncüsü Cumhuritey Bayramı ile ilgili kaynak arayışı...

Geri