Suskun V.I.P V.I.P 3 Ksm 2009 #23 Ben bilmem admin bilir...( klasik türk kadını lafı ,biraz çevirdim ama uydu sanırım)
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 30 Ksm 2009 #24 yedeklemeden sonra oyunlar eski haline dönmüş bir de şu üst taraftaki vb4 test nedir? yeni olacak görünüm sanırım
yedeklemeden sonra oyunlar eski haline dönmüş bir de şu üst taraftaki vb4 test nedir? yeni olacak görünüm sanırım
CAYİT Katılımcı 30 Ksm 2009 #25 jeriko dediki: Portal tarzı giriş sayfası forumu biraz ikinci plana itiyor,üyeler forumdan soğuyor hissi veriyor bana Benim fikrim versiyon yükseltilsin ama portal tarzı giriş olmasın.Direk foruma girilsin. Genişletmek için tıklayın... aynen katılıyorum
jeriko dediki: Portal tarzı giriş sayfası forumu biraz ikinci plana itiyor,üyeler forumdan soğuyor hissi veriyor bana Benim fikrim versiyon yükseltilsin ama portal tarzı giriş olmasın.Direk foruma girilsin. Genişletmek için tıklayın... aynen katılıyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ksm 2009 #26 Hocam sadece test amaçlı zaten şimdilik portalı kapatalım o halde ileriki günlerde bakarız yine. Hemen kapatıyorum.
Hocam sadece test amaçlı zaten şimdilik portalı kapatalım o halde ileriki günlerde bakarız yine. Hemen kapatıyorum.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ksm 2009 #27 yeşüLL dediki: yedeklemeden sonra oyunlar eski haline dönmüş bir de şu üst taraftaki vb4 test nedir? yeni olacak görünüm sanırım Genişletmek için tıklayın... Evet küçük bi hatayla eskiye döndü Neyse skorları sıfırlıyorum hemen vb4 Test yeni forum görünümümüz olacak. Bu yüzden test amaçlı açtım. Ayrıca şu anki üye adı ve şifresi ile girip test edebilirsiniz. Tabi görüş öneri ve istekleri özellikle bekliyorum
yeşüLL dediki: yedeklemeden sonra oyunlar eski haline dönmüş bir de şu üst taraftaki vb4 test nedir? yeni olacak görünüm sanırım Genişletmek için tıklayın... Evet küçük bi hatayla eskiye döndü Neyse skorları sıfırlıyorum hemen vb4 Test yeni forum görünümümüz olacak. Bu yüzden test amaçlı açtım. Ayrıca şu anki üye adı ve şifresi ile girip test edebilirsiniz. Tabi görüş öneri ve istekleri özellikle bekliyorum
Safir Özel Üye Özel üye 1 Arl 2009 #28 Görünüm güzel. Test etmek için üye adım ve şifremle giriş yaptım lâkin girdikten sonra sayfayı görüntüleyemedim. Neyse zaten test amaçlı değil mi
Görünüm güzel. Test etmek için üye adım ve şifremle giriş yaptım lâkin girdikten sonra sayfayı görüntüleyemedim. Neyse zaten test amaçlı değil mi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Arl 2009 #30 Şu an bazı üyelerde giriş sorunu var. Üye yedeğini sağlıklı yükleyemedim sanırım. bir ara el atıcaz bu konuya
Şu an bazı üyelerde giriş sorunu var. Üye yedeğini sağlıklı yükleyemedim sanırım. bir ara el atıcaz bu konuya