RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 30 Arl 2011 #131 sitem dediki: En geveze üye = Sitem.. eksik yazmışsın efsaneyide eklemen lazımdı ...D Genişletmek için tıklayın... efsane en cesur üye onun hanımlar karşısında cesareti 1 numara ..
sitem dediki: En geveze üye = Sitem.. eksik yazmışsın efsaneyide eklemen lazımdı ...D Genişletmek için tıklayın... efsane en cesur üye onun hanımlar karşısında cesareti 1 numara ..
BeReNN Alyam? Özel üye 30 Arl 2011 #132 eFSaNe_KaRTaL dediki: devamlı bi değişim içindesin aklıma ilk sen geLdin Genişletmek için tıklayın... Eyvallah komşum
eFSaNe_KaRTaL dediki: devamlı bi değişim içindesin aklıma ilk sen geLdin Genişletmek için tıklayın... Eyvallah komşum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Arl 2011 #133 eFSaNe_KaRTaL dediki: Ben sadece sana ayak uyduruyorum... Genişletmek için tıklayın... örnek alınmakta güzel
eFSaNe_KaRTaL dediki: Ben sadece sana ayak uyduruyorum... Genişletmek için tıklayın... örnek alınmakta güzel
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 30 Arl 2011 #134 sitem dediki: süslü derken.. Genişletmek için tıklayın... başkası aklıma gelmedi senin avatardaki gülden esinlendim..
sitem dediki: süslü derken.. Genişletmek için tıklayın... başkası aklıma gelmedi senin avatardaki gülden esinlendim..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 30 Arl 2011 #135 sitem dediki: örnek alınmakta güzel Genişletmek için tıklayın... Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ki..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Arl 2011 #136 eFSaNe_KaRTaL dediki: Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ki.. Genişletmek için tıklayın... yaptığın tek doğru belkide aman bozulmasın
eFSaNe_KaRTaL dediki: Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ki.. Genişletmek için tıklayın... yaptığın tek doğru belkide aman bozulmasın
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Arl 2011 #138 görersin görersin ardımdan ayrılma..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 30 Arl 2011 #139 Dedim yaa..Yanlış mı yapıyorum çözemedim..Ama geliyorum peşinden yine de..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Arl 2011 #140 benim oldugum yerde yanlış olarmı hiçç