KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Mys 2020 #11 18 orada 15 burada toplam 33 gün olmuş karantina günlerim bari erken haber verseydin. Neyse birşeyler ayarlamaya çalışacam.
18 orada 15 burada toplam 33 gün olmuş karantina günlerim bari erken haber verseydin. Neyse birşeyler ayarlamaya çalışacam.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Mys 2020 #12 Katip dediki: 18 orada 15 burada toplam 33 gün olmuş karantina günlerim bari erken haber verseydin. Neyse birşeyler ayarlamaya çalışacam. Genişletmek için tıklayın... Verebildiğim en erken vakitte verdim fotoğraf almadan bırakmıyorum bu konuda herkesin sık sık ziyaret edeceğim
Katip dediki: 18 orada 15 burada toplam 33 gün olmuş karantina günlerim bari erken haber verseydin. Neyse birşeyler ayarlamaya çalışacam. Genişletmek için tıklayın... Verebildiğim en erken vakitte verdim fotoğraf almadan bırakmıyorum bu konuda herkesin sık sık ziyaret edeceğim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Mys 2020 #14 Evet gelsin fotoğraflar sadece bir tane fotoğraf var elimde :/
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Mys 2020 #15 Oturduğu yerde bir duvar fotosu çekilebilir demi herkes katılmalı bence
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Mys 2020 #16 Herkes katılsın diye bu konuyu seçtim TV lerini çeksinler mesela yemek yaparken tencereyi kaşığı balkondayken manzarayı uyurken yorganı
Herkes katılsın diye bu konuyu seçtim TV lerini çeksinler mesela yemek yaparken tencereyi kaşığı balkondayken manzarayı uyurken yorganı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Mys 2020 #17 Oldukça işe yarar fikirler evet tenceredeki yemek olayı baya güzelmiş
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Mys 2020 #19 She dediki: Kimeee gonderecegiz Genişletmek için tıklayın... Yarışmayı @nazenin düzenliyor, özel mesaj yoluyla kendisine iletiyoruz resimleri.
She dediki: Kimeee gonderecegiz Genişletmek için tıklayın... Yarışmayı @nazenin düzenliyor, özel mesaj yoluyla kendisine iletiyoruz resimleri.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Mys 2020 #20 Yarışma fotoğrafını ilettim ben şahsen Hedef birincillik