AngeL Özel Üye Özel üye 11 Mys 2011 #101 cok merak etim simdik nasil görünüyor fotoyu bekliyorum bende
MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Mys 2011 #102 Parlatıcı eksik bende ama atıyorum..Usb yi görmedi kartı çıkartım bidaha bakane kadar masraflısın yorumsuz Yalnız benim arka fonlar da müthiş olmuş .. Hiç düşünmedim masayı toplamayı
Parlatıcı eksik bende ama atıyorum..Usb yi görmedi kartı çıkartım bidaha bakane kadar masraflısın yorumsuz Yalnız benim arka fonlar da müthiş olmuş .. Hiç düşünmedim masayı toplamayı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mys 2011 #103 AngeL dediki: cok merak etim simdik nasil görünüyor fotoyu bekliyorum bende Genişletmek için tıklayın... Bekleme bence foto falan eklenmeyecek bence Bir ara gerçekten eklenecek sandım ama olmadı
AngeL dediki: cok merak etim simdik nasil görünüyor fotoyu bekliyorum bende Genişletmek için tıklayın... Bekleme bence foto falan eklenmeyecek bence Bir ara gerçekten eklenecek sandım ama olmadı
cemree =)=) V.I.P 11 Mys 2011 #105 YoRuMSuZ dediki: Bekleme bence foto falan eklenmeyecek bence Bir ara gerçekten eklenecek sandım ama olmadı Genişletmek için tıklayın... ya olmaz dedın yaptık işte daha ne bunuda yapcaz görcen fotoyuu
YoRuMSuZ dediki: Bekleme bence foto falan eklenmeyecek bence Bir ara gerçekten eklenecek sandım ama olmadı Genişletmek için tıklayın... ya olmaz dedın yaptık işte daha ne bunuda yapcaz görcen fotoyuu
AngeL Özel Üye Özel üye 11 Mys 2011 #106 YoRuMSuZ dediki: Bekleme bence foto falan eklenmeyecek bence Bir ara gerçekten eklenecek sandım ama olmadı Genişletmek için tıklayın... hmm bende gercekten sandim merak etmisdim nasil yapa biliyorlar diye
YoRuMSuZ dediki: Bekleme bence foto falan eklenmeyecek bence Bir ara gerçekten eklenecek sandım ama olmadı Genişletmek için tıklayın... hmm bende gercekten sandim merak etmisdim nasil yapa biliyorlar diye
cemree =)=) V.I.P 11 Mys 2011 #107 ya canım ınanma sen yorumsuza mercımekle ben yapıyoruz suan ve oluyo
AngeL Özel Üye Özel üye 11 Mys 2011 #108 aa supermis ozaman cemree nasil yapyiorsunuz peki gercekten cok merak ediyorum
AngeL Özel Üye Özel üye 11 Mys 2011 #110 timam bekliyorum nasil bir teknikle yapyiorsunz bilmek isterim bende yaparim belki ileride