cemree =)=) V.I.P 11 Mys 2011 #81 ojen ne renk ve kolanyayı ne zaman nasıl dokuyosun ne kadar beklıyosun
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mys 2011 #82 Foto yayınlamadan inanma Foto yayınlayana 5.000 Okuma ücreti
MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Mys 2011 #83 Ojem flormarın 344 ü 1 dakika kadar bekliyorum canım birazcık bastır üstüne de İlk denemeye göre fena sayılmaz ya
Ojem flormarın 344 ü 1 dakika kadar bekliyorum canım birazcık bastır üstüne de İlk denemeye göre fena sayılmaz ya
MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Mys 2011 #86 Ordakinde oynamada vardır mutlaka Elimdeki gazete kagıdına döküyorum sonrada tırnagımın üstüne koyuyorum Dipnot:Çok bekletince ojede kalkıyo
Ordakinde oynamada vardır mutlaka Elimdeki gazete kagıdına döküyorum sonrada tırnagımın üstüne koyuyorum Dipnot:Çok bekletince ojede kalkıyo
MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Mys 2011 #89 Çok bekletme canım .. Bide parlatıcı mutlaka olmalı..Arkadaşlarıma mesaj atıcam getirsinler yarın derstte sürerim
Çok bekletme canım .. Bide parlatıcı mutlaka olmalı..Arkadaşlarıma mesaj atıcam getirsinler yarın derstte sürerim
cemree =)=) V.I.P 11 Mys 2011 #90 30 sanıye baklettım bırde 4o la denıcem ne kadar beklerse o kadar koyu oluyo