MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Mys 2011 #71 Kurumadan hiç olmaz ki ama Ama benim parlatıcım yokmuş Neyse baskıyı yapıyımda parlatıcısı eksik kalsın şimdilik
Kurumadan hiç olmaz ki ama Ama benim parlatıcım yokmuş Neyse baskıyı yapıyımda parlatıcısı eksik kalsın şimdilik
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Mys 2011 #75 Her ne kadar olay sonuçlanmasa da azmine hayran kaldım cemree
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mys 2011 #78 MeRciMeK dediki: Niye sonuçlanmasın yaptı işte Genişletmek için tıklayın... Ben göremiyorum. REsim eklicem demişti MeRciMeK dediki: Oha çok güzel oldu Parlatıcım niye yok benim yaaa Genişletmek için tıklayın... Görmeden inanmam
MeRciMeK dediki: Niye sonuçlanmasın yaptı işte Genişletmek için tıklayın... Ben göremiyorum. REsim eklicem demişti MeRciMeK dediki: Oha çok güzel oldu Parlatıcım niye yok benim yaaa Genişletmek için tıklayın... Görmeden inanmam
cemree =)=) V.I.P 11 Mys 2011 #79 yaaa nasıl yaptınn kurumasınımı bekledın senden de foto istyorum hadı bende eklıyorum fotoyu
MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Mys 2011 #80 Kurumasını bekledim evet ..Yapıyım hepsini bekleyin Ama parlatıcı eksik bende