dderya kOkOşŞ V.I.P 20 Ags 2013 #873 tıpkı, bir kuzunun kalbi gibiyim...masum bir şeyi yaşatıyorum dışımda..kendimse tek başıma hicbir seyim
tıpkı, bir kuzunun kalbi gibiyim...masum bir şeyi yaşatıyorum dışımda..kendimse tek başıma hicbir seyim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Eyl 2013 #877 felsefe_mi dediki: Sigara içmeye gidecek gibiyim. Gitsem mi ki? Genişletmek için tıklayın... gitmeeee hocam
felsefe_mi dediki: Sigara içmeye gidecek gibiyim. Gitsem mi ki? Genişletmek için tıklayın... gitmeeee hocam
felsefe_mi ...!... Özel üye 21 Eyl 2013 #878 yaren* dediki: gitmeeee hocam Genişletmek için tıklayın... Ahh ahh geçen kırmızıda da böyle oldu Artık çok geç canım
yaren* dediki: gitmeeee hocam Genişletmek için tıklayın... Ahh ahh geçen kırmızıda da böyle oldu Artık çok geç canım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Eyl 2013 #879 felsefe_mi dediki: Ahh ahh geçen kırmızıda da böyle oldu Artık çok geç canım Genişletmek için tıklayın... ne diyeyim bilemedim şimdi
felsefe_mi dediki: Ahh ahh geçen kırmızıda da böyle oldu Artık çok geç canım Genişletmek için tıklayın... ne diyeyim bilemedim şimdi