KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Eyl 2013 #885 felsefe_mi dediki: Uyukluyor gibi gibiyim... Şu dosya inse de uyusam yaa Genişletmek için tıklayın... ben bugün üstekine çok katılıyorum nedensee..ve yine işte uyukluyor gibiyim bende..
felsefe_mi dediki: Uyukluyor gibi gibiyim... Şu dosya inse de uyusam yaa Genişletmek için tıklayın... ben bugün üstekine çok katılıyorum nedensee..ve yine işte uyukluyor gibiyim bende..
felsefe_mi ...!... Özel üye 22 Eyl 2013 #886 KıRMıZı dediki: ben bugün üstekine çok katılıyorum nedensee..ve yine işte uyukluyor gibiyim bende.. Genişletmek için tıklayın... Uyu uyu Hadi ben dosya indiriyorum onu bekliyorum sen ne bekliyon
KıRMıZı dediki: ben bugün üstekine çok katılıyorum nedensee..ve yine işte uyukluyor gibiyim bende.. Genişletmek için tıklayın... Uyu uyu Hadi ben dosya indiriyorum onu bekliyorum sen ne bekliyon
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Eyl 2013 #887 felsefe_mi dediki: Uyu uyu Hadi ben dosya indiriyorum onu bekliyorum sen ne bekliyon Genişletmek için tıklayın... Otobüs dicem olmayacak evet evet uyumalıyım ben..
felsefe_mi dediki: Uyu uyu Hadi ben dosya indiriyorum onu bekliyorum sen ne bekliyon Genişletmek için tıklayın... Otobüs dicem olmayacak evet evet uyumalıyım ben..
dderya kOkOşŞ V.I.P 27 Eyl 2013 #888 şu sıralar kendi nefesımde kendi içimde boğuluyor gibi oluyorum. Mutsuzlaşıyorum yani. Ve böyle olduğunda kendimi hiç beğenmiyorum. Aptal gibiyim.
şu sıralar kendi nefesımde kendi içimde boğuluyor gibi oluyorum. Mutsuzlaşıyorum yani. Ve böyle olduğunda kendimi hiç beğenmiyorum. Aptal gibiyim.
dderya kOkOşŞ V.I.P 28 Eyl 2013 #890 ters taktığınız için bir türlü kafanızı meşgul eden kol saatiniz gibiyim süslü püslü ama, payet işlemeli olabilir (evet, bugün saatimi ters taktım ve bunu bir türlü anlayamadım, utanıyorum kendimden)
ters taktığınız için bir türlü kafanızı meşgul eden kol saatiniz gibiyim süslü püslü ama, payet işlemeli olabilir (evet, bugün saatimi ters taktım ve bunu bir türlü anlayamadım, utanıyorum kendimden)