Hani insan bazen sadece tek başına kalıp, kısık sesle bir müzik, zifiri karanlık bi yerde, sigara içmek ister ya saatlerce.Bilmiyorum bu sadece bende mi oluyor ama ben bu olayı ben bazen istemiyorum, hep böyle olsun istiyorum.Hep dağ başında ufak bi ev karnımı doyuracak kadar ufak bi tarla ve gereğinden fazla sigaram olsun istiyorum.Çünkü bu koskaca şehirde her türlü günahı işledim, çok pişmanım hatırladıkça utanıyorum kendimden, işe yarıyor mu ? Hayır.. Ucu bucağı gözükmeyen bi ovada evim olsun istiyorum. Sabah alarmla değil, ya senin sesinle yada bahçedeki tavukların sesiyle uyanmak istiyorum. Çünkü bu pislik şehirden çok sıkıldım çok. Ne olsun mesela biliyor musun? Sen sabah benden önce kalk, ufak tarlamızdan domates ve salatalık kopar. Büyük bi kahvaltı değil, ufak ama senin elinde hazırlanmış bi kahvaltı istiyorum. Domates, salatalık bide peynir olsa Allah'a şükür edip birlikte yeriz. 2 Sene filan çocuk yapmayız, hani çocukluğumuzu yaşayamışız ya ikimizde. 2 sene boyunca her türlü çocukluğu yaparız. Nasıl olsa kimse olmayacak etrafımızda, çığlık ata ata koşarız. Sonra yoruluruz hemen yeşilliklerin üstüne oturuveririz. Yakarız sigaralarımızı ufak bi sohbet sonra tekrar eve gider, bisikletlerimizi alırız sonra saatlerce bisikleT süreriz ara sıra düşeriz tabi, birbirimizin nazını çekeriz. Tuvalete önce kim giricek kavgası ederiz, sonra ben biraz hızlı vururum sen naz yaparsın acıdı filan, sonra ben sarılırım kendimi affettiririm sana. Sonra akşama doğru hava kararınca yemeğimizi yeriz yakarız mumları, çıkarırız fotoğraf albümlerini başlarız anlatmaya 'Hatırladın mı bunu?, Aaa burayı hatırladın mı çok güzeldi?, Bak ilk hediyeni verdiğin gün.' filan filan diye devam eder işte sonra gecesinde gireriz yatağa birlikte sarılır uyuruz. Hergün farklı şeyler yaparız, sürekli eğleniriz. Ben bugünlerin acısını çıkarıcam, hiç üzülmicem hep gülücem, bugünleri hatırlayıp piçliğine haykırarak kahkaha atıcam. Bunların olma ihtimali bana göre yok gibi sana göre ne ihtimal bilmiyorum ama, dediğim gibi benim için ihtimal yok. Çünkü ölmezsem yaşarsam kesin yapacağım ve benimle olup olmamak sana kalmış gülüm. Ben yapacağım dediğim her şeyi büyük bi ihtimal yapmışımdır. Şu anda 1sn. Heh sigarami yaktım. Sana bi de en güzelinden şiir yazayım duygularımı dökebileceğim..
-
Gözlerinde kaybolup, gelen yaşı engellemek isterim,
Uğurumsun, ağlamak çare değil uğurum ben denedim,
Ben ruhsuz biriyim gülüm, fakat saf ve en çok sevenim,
Bu hayatta prens olmak istemem, olmazsan prensesim..
Neyse yeter bu kadar seni seviyorum gülüm. Ve sana 2 seçenek sunuyorum
Ya benimsin, yada seninim şimdi arasından istediğini seçebilirsin ? görünmezadam...