heyooo
yahu günlük ; 'yahu ' bu ara benim dilime dolandı
neyse günlükk , Dün sevgili saygıdeğer en samimi arkadaşlarımdan birinin iş yerine gittim
karşıyaka dönüşünde işte onun salona uğradım . amcamın teki geçip bana ne desin . karşıyakalı mısın izmirlimi
abi bildiğin karşıyaka aşığı. yahu ben bugüne kadar göztepe ksk ayrımı yapmamış insanım ve bana İzmirliyim ben dedirtti
İzmirli biri olarak bu ayrımın açık net ortasındayım ama bizzat bu soru ilk kez yöneltildi bana
yazık olmuş gel kskllı ol diyor birde . neyse hala garipsediğim için anlatayım dedim sanada
hayır bir tesadüftür gidiyor bir arkadaşımda tutturmuş karşıyaka maçına gidicez . formada alıcaz ksk lı olucaksın diye
yahu ben anlamam bu işlerden zorla 23 yıl sonra bana izmir takımı benimseticekler
üst üste olup duruyor böyle şeyler bi şaşkınlık içindeyim açıkçası
Bide benim şu meşhur manyak hasta ruhlu gelmiş okulumun dibinde işe başlamış. okulumu bırakmalıyım bilemedim . hayırlısıyla bu akşam babama anlatıcam tepkiler korkutuyor okula gitmek korkutuyor . hayatıma devam edememk bunaltıyor . hani dediğim gibi defolup gidesim var buralardan . ciddi anlamda .
Hatta dün gece gidiyordum Ankaraya ve hatta posta bile koyuldu bana sen kaç Ankaraya diye . oturdum totomun üstüne kaldım burda. artık belli semtlere gitmeden hayatımı sürdüreceğim nasıl böyle hayat devam ederse artk . bir bitseydi şu okulum . Ama üniversitede ki hocalarıma Allah razı olsun yoksa devamsızlıktan kalmış olurdum şuan , sorunlarımı anlayışla karşıladıkları için çok şanslıyım aslında .
neyse bıdı bıdı daha bissürü bişiler anlatabilirm . bide böyle artık deliliğe vurdum sürekli oynuyorum gülüyorum . sonra gülerken bazen oturup ağlıyorum
sanırım iyi değilim . ama şarkı söyleyip tepiniyorum bol bol mutsuzluğumu öfkemi nefretimi böyle boşaltmaya kendimi deşarj etmeye çalışıyorum . ee dediğimiz gibi hayat devam ediyor ve sılanın da söylediği gibi ;hayatı olduğu gibi karşılamazsan iliklemez önünüasla karşında. korkmucaksın çarpıp düşsen bile . dipçik gibi sağlam durucaksın hayatta !!
ooh bi yandanda oynayasım geliyor
bu nasıl iştir bilemedim . Dr amcalara mı gitsem onuda bilemedim . Allahım kafayı sıyırmadan kurtar beni şuhallerden