GünLükk^m

50 dkdır telefondaymışım :D ondan cvp veremedim hayırlısı olsun arz-ı hal cnm :) umarım atanırsın ..

çağlacımmm canımm inşallah eylüle kalmıcam :D yani finale çalışıcam ve kalmıcam ben inanıyorum kendime :P

50 dkdır telefondaymışım :D ondan cvp veremedim hayırlısı olsun arz-ı hal cnm :) umarım atanırsın ..

çağlacımmm canımm inşallah eylüle kalmıcam :D yani finale çalışıcam ve kalmıcam ben inanıyorum kendime :P

amin.benim koca adayım çalıştırmam diyor ama henüz elimin maşasını görmedi,atanma yok tatlım,daha kaymakamlık ve hakimlik sınavlarım var:Dsonra atama beklicez:P
sana güveniyoruz,istedikten sonra başarılamayacak şey yoktur.

amin.benim koca adayım çalıştırmam diyor ama henüz elimin maşasını görmedi,atanma yok tatlım,daha kaymakamlık ve hakimlik sınavlarım var:Dsonra atama beklicez:P
sana güveniyoruz,istedikten sonra başarılamayacak şey yoktur.

hayırlısı olsun canım umarım istediğin gibi olur herşey :)

umarım bende halledebilirim :P

şimdi ben yaklaşık bir hafta boyunca babamla evde başbaşamıyım yani .
bu böyle bir anda olmasa çok daha iyiydi ama .. hayat planladığın gibi gitmiyor .onca plan yapılacak işler herşey alt üst olabiliyor bir anda . anı yaşamak zorunda kalıyor insan . aslında çok yönlü bakınca anı yaşamakta bazen en iyisi . şimdi duygu karmaşasındayım toparlayamıyorum cümlelerimi (: gidiyorm günlüğümmmmm muccck

Ben 1.5 ay boyunca abim ve babamla tek başımaydım iki erkeğin isteklerine birden zor yetişiliyor :D
Bak sen en azından sadece babanlasın :P iyi tarafından bak ;;)

allahtan öyle yaa :D bide babam biz yalnız olunca pek bişey istemez birlikte yaparız herşeyi :P oyüzden azcık rahatım :)

yaaa Günlüğüm yaaaa :( :( resmlerimizin hepsi gitmiş .. gerçekten çok üzüldümm . flashı bi açtım klasör bomboş . lütfen onun pc de kalmış olsun resmler lütfen yaa :( :( okadar gittim geldim ağlamadım, oradan ayrılıyorum diye bile canım bukadar yanmadı şu resimlerin gitmesi gerçekten beni çok üzdü :(

ebeeetttt :P babamla ilk günümüz gayet güzel ve komikti :D ama azcık yorulmuşum erken uyudum babam isyan etti =LL daha film seyredicektik diye :P bide bugün için menü belirleyemedik bitürlü ,ben bişey derim o beğğenmez. o söyler ben beğenmem falan :D bakalım bu akşam ne yemek nasip olucak ..

tek sıkıntım ders çalışamıyorum günlük yaaa . birsürü bişiler var kafamın içinde . sakinleşip başlayamıyorum şu derse.
neyseeee buda geçerrrr :P

Geri