GünLükk^m

evet su kaplumbağsı :) :) çok şirin bişey ve iyileşti,ölmedi :) :)

okunmıyacak kısmını buraya yazmam zaten isteyen okuyabilir :D o işin espri kısmıydı :P :D

canım günlükcüğümmm (:
herşey yolunda hayat güzel:)
mutluyum umutluyum :P

sonra tekrar uğrarım şimdilik bukadar mujuk :P :)

yine mutsuzum aslında mutsuzmuyum onuda bilmiyorum kafam karışık sadece.. herzamanki gibi hayatımda herşey güzel giderken tekrar berbatlaştı..
ne kadar okuduğum üniversite ve bölümden memnun olsamda ,bazen ama bazen ailemle kaldığım için mutlu olsamda niye dışarıyı yazmadım diye düşünüyorum ve kendime kızıyorum .. nye babamı dinleyip yaptım ki tercihlerimi yazardım muğlayı başa yada oda şart değil burası dışında biyeri yaşardım hayatımı ohh bakardım keyfime..şimdi böyle saat saat hesap ver öz.de benim gibi çok takıntılı yada otoritermi denir bilemiycem öyle bi babanız varsa .s
şehir olarak başka biyerde yapamazdım belki ama aileylede tadı çıkmıyor okulun .sürekli kendimi bazı şeylerle teselli etmekten bıktım daha ilk yılım olmasına ragmen yoruldum :( :( tekrar sınava mı girsem acaba ?? yad klan 4 yıl dişimi sıkıp sonrasında mı hayatımın tadını çıkarıcam .. öylede üniversite hayatımda yaşayabileceklerim elimden kaçıcak :( uffffffffffffffff ya ufffffffffffffffffff :( :( napıcam ben .s .s .s

günlükçüğüm anlayamadığım iyikide hissetmediğim ufacık sallantılar olmuş izmirde :D ilk başata benimle dalga geçiliyor sanmıştım ama doğruymuş :D
5,8 likte bişey olmadı binamıza umarım daha büyük şiddettede sallanmayz.. sallanırsak eğer ,7katlı bninada 1. katta oturuyoruz sonumu sen düşün :D :D ben düşünemiyorum :D

Çok geçmiş olsun 5.8 lik sarsıntı epeyce hissedilmiştir sanırım.

5.8 lik dün olmadı önceden olmuştu ve gerçekten çok hissedilmişti .. ama kafam okadar karışmış ki tmm yarın morg da ölürüz diyordum arkadaşıma bi baktım cmtesiymiş yarın :) (derslerimiz eski tıp binasının morgunda alıyoruzda :D ) neyse işte, bişeycik olmadı sağol ..

bayadır gelmemişim buraya günlüğümm..

iyi gibiyim içimden geleni yaşıyorum .. lisedeki bir arkadaşımın söylediği gibi anı yaşıyorum kalbimden geleni :D we ozamnda yaptığım gibi şuanda hata yapıyorum ama olsun (: içimden geldi ( inanmak.. )..
böyle işte bilirsin belli çerçevelerde anı yaşamayı severim (: bakalım bunun sonu nolucak ..

Günlükkkk senin bu sahibin hayallerimle oynadı benimmmm ...Sana gelicem dedi gelmedi bu akşam ..Ben ona sana gelicem dediğimde gitmiştim ama ..Ühüüü..

~

:P

Geri