GünLükk^m

günlüğüm :D yine yeniden ben :D

şimdi arkadaşımla konuştum yazlığına çağırıyor yarın gel dedi ..poff .s yarın gidemem ama bidahaki haftaya kadar izin işini halledebilmeliyim .. umarım halledebilirim kızkıza olabilicek en güzel tatillerin 2.si olucak bu yaz tabi buna gidebilirsem ..

ama herşeyden önce ben babama bunu nasıl ifade edebilirim yada onu nasıl ikna edebilirim ki :D helede az önce olan olaydan sonra :D oufff niye benim babam hemen ikna oluvermiyorda beni uğraştırıyor off :D
umarım ikna edebilirm ( ama nedense olmuyacak gibi bi his var içimde , şansımı denemeliyim :P ).. bol şans dile bana hemdee en bolundann (: :P

şuan iğrenç esprilerle sana yazıcaktım ama vazgeçtim :P

günler sıcak yorucu ve güzel geçiyor(:
pek bir hayalperestim bu sıralar :P hemde gereğinden fazla :D (bu huyumuda seviyorum :P )
başkada bişey olduğu yok benden bukadar :P

sonra görüşürüz :P

ilk defa baltayı taşa vurduğumu söyleyebilirim.. .s
hayatımda bukadar çok önem verdiğim biriyle aram gereksiz bir insan yüzünden bozuldu.. ki o haklı.. ama nasıl konuşabilirim ki onunla,konuşmaya cesaretim yok.olsa bile ne söyleyebilirim ki ona .. hayatımdaki gelip geçici biri yüzünden nasıl böyle bir hata yaptığımı bilemiyorum ve çok mutsuzum :(
sanırım hatalar insanı olgunlaştırı.. Ama ben nekadar olgunlaşsamda artık iş işten geçti biliyorum.. İlk defa bir hatamın düzelemiyeceğini biliyorum ve kötüyüm ..
içimden biri bana akıl versin diye haykırıyorum ama biliyorum kimse birşey söyliyemez.. söyleselerde faydası olmaz.. nasıl bu işin içinden çıkıcam :( :(

Kafanın dikine gittiğin için oluyor herşey .. Biliyorsun dimi ; )

evet biliyorum .. söz veriyorum sanada söz veriyorum bidaha gitmiycem kafamın dikine falan uslu kız olucam :P
~

okadar ağır bir gündemden hatta geceden sonra düzelebilmek çok güzel bir duyguymuş :P çaresiz gibi gözüken bir durumun çözümünün basit olması da çok mutluluk verici birşeymiş..
Günlüğüm geriye verilen kararları uygulamak kalıyor sadece..

Sanırım sana bunları yaptıran kişiyle ben çok iyi anlaşabilirim :P Mutlaka tanışmalıyım =LL Ben sözümnüde aldım dönünce dikilirim tepene :D

Geri