GünLükk^m

ebettt günlükkk :D

işimdeki ilk ayımı doldurmuş bulunmaktayım :D kaşla göz arası antrenör de oldum vallafü :D :P
bu ay sevinç hanım ve deryanın baskısıyla 5 kilo vermek zorunda bırakıldım :D son kalan fazlalık 6 kilomlada vedalaşma mecburiyetindeyim :D yoksa fena şekilde ağzıma tükürücekler :D :P

seviliyosun günlükk :P yine gelicem (=

güaydınn Günlük ..

bugün gayet mutsuz mide bulantısı içinde geldim buraya .. kalktığımdan beri duramıyorum ayakta sendeliyorum.. sanrım içine çekildiğim durumla baş edemiyorum artık..

seviyorum, özlüyorum ,vazgeçmiyorum..

Gidiyorum ben Günlük.. umarım eskisi gibi kucaklanırım içtenlikle aşkla ..

18,56​

mutfağa girdim kurabiye tatlı vs. yapınca tüm stresim gitti günlük .. o da benden vazgeçmedi onu da biliyorum ..

öpüyorum kocamannnn ((:

Günlüğüm Günlüğüm Günlüğüm :D :D

Bugün cankuşumla telefonda bir konuştuk bir konuştuk ohhhhhhhhhh rahatladım :P :P ama aynı zamanda otobüsteki herkeste tüm yaşantımı bilir hale geldi ,özelim kalmadı :D

Sonraaa işte kavga ettiğim kadına yine spor yaptırdım :D o da çok keyif vericiydi deşarj oldum :P

birdee bi arkadaşşş var kulaklarını çınlatayım pikniğe gidicem dedi beni kıskandırdı :D piknik planı yapmaya çalıştık ama yine gidemiyorum yine gidemiyorum :(
artık uyanınca yorgun olmazsam cankuşuma gidicem .. :) özledim onuu :P

bukadar günlük^üm :P

mucccckk =))

.

günlükkkk :D

pc deki en olmadık videoyu buldum :D ve gülmekten ölücem :D babamın çekiminden bizim aile :P bir insanın gülmediği bir an olmaz mı ya sürekli bir kahkaha tufanı :P :P Allahım bozmasında .. ayrıca kuzenlerimide özlemişim onu farkettim :D çokmu eğlenceliymişiz ne :D :D :P

günlüğümmmm :D hayatımın hatasaını yapmışım meğer saatler önce ...
ben mat4 denen dersten verilen ödevlerimi mat. bölümünde okuyan sevgili arkadaşımla birlikte yapardım hep.. yine aynı şevkle yapıcaktık hatta o yapıcaktı budefa .sorunun resmini çek facete etiketle beni dedi ,yaptımda .. ama az önce facve ye girdiğimde şok oldum. yapılan yorum ödevi veren hocada ve aynen şöyle '' bunu gözüm biryerden ıssırıyor nedense !! '' . tabi ben kıpkırmızı oldum :D hocam tabikide tanıdık gelir :D yardım ve destek amacıyla paylaşmıştım ama şu saatten sonra kendim yapıcam :D kızmayın :P dedim . ama ne çare .. bide bişey olmamış gibi arkadaşım olarak ekledim falan :D durumun üstüne gittim :D pazartesi olucak olan dersinde 70 kişinin önünde acayip rezil olucam beni sakız gibi diline doluycak :D :D allahım napıcam benn :D ayrıca ölsem bu dersi veremem ben artık .. mezun olcağım yıl belki tek ders sınavıyla falan hallederim :P ..

Allah'ım yardımcım ol :P .. şu kadının şerrinden koru beni :D
( burda yazıyorum ya bunları içime birden bi şüphe düştü ya forumada gliyosa :D ya bunuda görürse :D )

Geri