insanın bazen gözü kararırda hayatta geri taptiği şeyler olurmuş .. Bir ara farketmeden yapmışım böyle birşeyi .. Ama şuan çok mutluyum
hayat nekadar göreceli daha geçen gün kıvranıyordum ..mutsuzdum ..hayatım tepetaklak olmuştu yani bence ama olmamış
Herşeyin hallolup ,beni mutlu edebilecek birileri varmış hala.. (
Nasılsın diye sormaya korkuyorum .. çok tuhaf bir hismiş daha geçen gün rahatça konuşabilirken şimdi böyle hissetmek.. sana selam vermeye çekinmek..ama hala sözümü tutuyorum ve tamamıyla uzaklaşmıyorum senden aslında bunu yapamıyorum ..
özlüyorum .. ama pişman değilim.. evet kötüyüm ama vicdanım rahat,biliyorum ben mutsuzum ama benim mutsuzluğum birine mutluluk veriyor.. hayatta bazen geri çekilmek gerekirmiş . bende onu yaptım .. Ama nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum .. geri dönmemek için kendime söz geçirmeye çalışıyorum.. telefonumu geceleri elime almıyorum.. kendime sözler veriyorum.. Başarabilirim diyorum .. Başarabilecekmiyim acaba ? seni özlememeyi, sensiz kalmaya alışmayı..
Bİldiğin 2 yıl olmuş günlük..
şu hayatımda değişmeyen tek birşey kalmadı buna hayata bakış açımda dahil
Ben takla atamayan ben spor hocası oldum , hatta düşünüyorum keşke spor dalına yönelseymişim .. eğlenceli zevkli ve yorulmuyorum yaparken
artık sana bişeyler anlatmaya çekiniyorum , sicilim kötü diye mi acaba .. Ama eskilerden kalıntı yok günlük ben o mutsuz kız değilim ,elimden biri yakaldı çıkardı beni o halden . şuan mutlumuyum ? evet .. eksikmiyim? biraz. Pişmanmıyım ? hemde hiç
işte ben geldim hani arada fırsatlarım olmasa yada kendimce bahaneler yaratmasam şu netin başına geçicek vaktim dahi yok .. hatta bu konuda bile son demlerimi yaşıyorum sanki . bir haftaya kalmaz iş saatlerimdeki artış ve finallerin gelmesiyle beraber biraz daha seyrek gelebilirim ama elimde olduğunce günde 15 dk da olsa gelicem
kendi kendime nazar edicem ama bu ara ne istesem oluyor ufacık ayrıntılar dışında okadarınında nazar boncuğu olması düşüncesiyle bi umutla bakıyorum hayata
bir kaç hedef deeğişikliği düşünüyorum ,okulu uzatma pahaasına erasmus yada yazın yurtdışı eğitimleri yada staj imkanlarını araştırma kararı aldım.. Şunu anladım hayatındaki kim olursa olsun planlarını ve yaşayışını sadece kendine göre yapmalısın ,sana ayak uydurabiliyorsa yanındaki olan olur olmuyorsa herkes kendi yoluna ;
tabi bu eğitim seğişikliğindeki kararım pat diye olabilicek birşey değil, seneye yada bir sonraki yıl gidebiliceğim şekilde ayarlamayı planlıyorum
Belki bölümümü bitirincede besyo okuyabilirim şuan bulundğum iş bana çok zevk veriyor ve neden olmasın demiyor da değilim .. zaten eğitimlerimi alıyorum bikaç ufak tempo artışıyla bölümümü bitirince bunuda yapabilirim
günlüğüm sonra bir bakmışsın ben okuym ediyim derken 40 yaşına gelmişim evde kalmış kızkurusu olmuşum şuan kendi kendime eğlendim