L LâL ღ GALATASARAY ღ 19 Tem 2014 #863 İsrail Askerlerinin Tişörtlerinde Kan Donduran Yazı ; " 1 Kurşunla 2 Kişi Öldür " ( Hamile Bayanları Öldür Çağrısı ! )
İsrail Askerlerinin Tişörtlerinde Kan Donduran Yazı ; " 1 Kurşunla 2 Kişi Öldür " ( Hamile Bayanları Öldür Çağrısı ! )
L LâL ღ GALATASARAY ღ 19 Tem 2014 #865 _nehir_ dediki: Gerçek mi bu :// Genişletmek için tıklayın... Malesef
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Tem 2014 #866 LâL dediki: Malesef Genişletmek için tıklayın... Çok üzüldüm ya
Safir Özel Üye Özel üye 20 Tem 2014 #867 Tuttuğum oruçtan, aldığım nefesten, içtiğim sudan, evladımın bana bakan gözlerinden, insanlığımdan, RABBİMDEN utanıyorum bu hallere düştüğümüz için.....
Tuttuğum oruçtan, aldığım nefesten, içtiğim sudan, evladımın bana bakan gözlerinden, insanlığımdan, RABBİMDEN utanıyorum bu hallere düştüğümüz için.....
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 24 Tem 2014 #869 Bu gece aklımdan yine sen gelip düştün Oysa sen hep uzak kimbilir kiminleydin Sen hep diyarlarındın aslında büsbütün Bir an aklına gelip beni hiç düşündünmü
Bu gece aklımdan yine sen gelip düştün Oysa sen hep uzak kimbilir kiminleydin Sen hep diyarlarındın aslında büsbütün Bir an aklına gelip beni hiç düşündünmü