RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 23 Mrt 2013 #101 Bir insana zorla sevdiremezsin kendini ..beni sev diyemezsin eğer o seni sevmiyorsa tek bir şey söyleyebilirsin ..Sen Bilirsin .. Yada böyle bir şeydi
Bir insana zorla sevdiremezsin kendini ..beni sev diyemezsin eğer o seni sevmiyorsa tek bir şey söyleyebilirsin ..Sen Bilirsin .. Yada böyle bir şeydi
BeReNN Alyam? Özel üye 24 Mrt 2013 #102 Ve mutluluk bir kibrit çöpü.. Artık ne kadar yanarsa... ... Edip Cansever
P Papatya V.I.P V.I.P 24 Mrt 2013 #103 Ayrılıkta vardı aşkın içinde. Her şey gibi Çok seven de az seven de bir gün giderdi Herkes gibi. Hayat bana bir şey daha öğretti; aşk her şeydir ama her şey aşk değildir. KIYISIZLAR
Ayrılıkta vardı aşkın içinde. Her şey gibi Çok seven de az seven de bir gün giderdi Herkes gibi. Hayat bana bir şey daha öğretti; aşk her şeydir ama her şey aşk değildir. KIYISIZLAR
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 24 Mrt 2013 #104 Artık öğrendim ki kimi sevdiğin önemliymiş. Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmaz, nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış.
Artık öğrendim ki kimi sevdiğin önemliymiş. Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmaz, nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 25 Mrt 2013 #105 "Bir insan bir yere bakıyorsa, orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere, hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır."
"Bir insan bir yere bakıyorsa, orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere, hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır."
P Papatya V.I.P V.I.P 25 Mrt 2013 #106 Senin için yapraklarını kopardığım papatyalardan özür diledim dün gece. "Haklısınız dedim, ne sevdiği belli, ne sevmediği."
Senin için yapraklarını kopardığım papatyalardan özür diledim dün gece. "Haklısınız dedim, ne sevdiği belli, ne sevmediği."
P Papatya V.I.P V.I.P 25 Mrt 2013 #107 Sustukça birikiyor içimde kelimeler, çığlık çığlığa söyleyemediklerim.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 26 Mrt 2013 #108 Edep , Aklın Tercümanıdır ; Herkes Edebi Kadar Akıllı , Aklı oLduğu Kadar Şerefli , Şerefi olduğu Kadar Da Kıymetlidirr !..
Edep , Aklın Tercümanıdır ; Herkes Edebi Kadar Akıllı , Aklı oLduğu Kadar Şerefli , Şerefi olduğu Kadar Da Kıymetlidirr !..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 26 Mrt 2013 #110 Cânâna Cân olan bilmez Cânının kıymetini. Cânân da bilmez Cânına Cân olanın kıymetini