P Papatya V.I.P V.I.P 21 Mrt 2013 #92 ' Bir insanı unutabilirsin, Bir insanın sana neler yaptığını da unutabilirsin; Ama o insanın sana ne hissettirdiğini asla unutamazsın. '
' Bir insanı unutabilirsin, Bir insanın sana neler yaptığını da unutabilirsin; Ama o insanın sana ne hissettirdiğini asla unutamazsın. '
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 22 Mrt 2013 #93 “Sonra hayat bize öyle birini gönderir ki önceden kaybettiğimiz her şey için mutlu oluruz.”
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 22 Mrt 2013 #94 "Göğüs hizasında taşıyın, Kur'anı Ve bu ülkeyi kuranı..." Gökhan İnesi
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Mrt 2013 #95 pulsuz bir beyaz dilekçeydi(m) beni d/ilinde ısla, rahmine yolla! sancıları sıklaştı bu diyarın, anne beni 'keşke' doğurma!
pulsuz bir beyaz dilekçeydi(m) beni d/ilinde ısla, rahmine yolla! sancıları sıklaştı bu diyarın, anne beni 'keşke' doğurma!
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Mrt 2013 #96 Boşverin şarkıları şiirleri biz aşkı mekkeli yetim bir çocuktan öğrendik...
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Mrt 2013 #97 Hani Sorarlar ya.. Dostun mu? Sevdiğin mi? Diye... Artık Ben Onlara Sadece 'Al Birini Vur Ötekine' ...
Hani Sorarlar ya.. Dostun mu? Sevdiğin mi? Diye... Artık Ben Onlara Sadece 'Al Birini Vur Ötekine' ...
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Mrt 2013 #98 Ve aşk... O omzuna yattığında, Rahatsız olmasın diye kılını bile kıpırdatmamaktı...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Mrt 2013 #99 Hoşlanmadığına sabretmedikçe, hoşlandığını ele geçiremessin..
P Papatya V.I.P V.I.P 23 Mrt 2013 #100 Şimdi şöyle bir şey. Canını sıkan şeyin lüzumsuz olduğunun farkındasın Ama onun lüzumsuz olduğunu bilmen canını sıkmana engel değil.
Şimdi şöyle bir şey. Canını sıkan şeyin lüzumsuz olduğunun farkındasın Ama onun lüzumsuz olduğunu bilmen canını sıkmana engel değil.