S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 12 Mrt 2013 #71 İyi bir iletişimde "3 Y kuralı" önemlidir: Yürek Yüze Yansımalıdır!..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 12 Mrt 2013 #72 Nefsini bilen kendini bilir.. Kendini bilen haddini bilir.. Haddini bilen Rabbini bilir ..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 12 Mrt 2013 #73 Seviyorsa Sev Ama Sevmiyorsa Zorlama; Unutma Senin İçin Başkasını Terkeden Başkası İçinde Seni Terkeder
Seviyorsa Sev Ama Sevmiyorsa Zorlama; Unutma Senin İçin Başkasını Terkeden Başkası İçinde Seni Terkeder
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 12 Mrt 2013 #74 Kimi insan, geçmişle geçememişi birbirine karıştırır. "Halbuki, geçen iz bırakır, geçemeyen yara..'' Can Yücel
Kimi insan, geçmişle geçememişi birbirine karıştırır. "Halbuki, geçen iz bırakır, geçemeyen yara..'' Can Yücel
P Papatya V.I.P V.I.P 12 Mrt 2013 #75 " Suya düştüğünüz için değil, sudan çıkamadığınız için boğulursunuz. "
Mavi~ Katılımcı 12 Mrt 2013 #76 ° YaSaK eLMa ° dediki: Seviyorsa Sev Ama Sevmiyorsa Zorlama; Unutma Senin İçin Başkasını Terkeden Başkası İçinde Seni Terkeder Genişletmek için tıklayın... doğru söze ne denir
° YaSaK eLMa ° dediki: Seviyorsa Sev Ama Sevmiyorsa Zorlama; Unutma Senin İçin Başkasını Terkeden Başkası İçinde Seni Terkeder Genişletmek için tıklayın... doğru söze ne denir
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 12 Mrt 2013 #77 Kim Olursan Ol Birgün El Kadar Mermerin Üzerinde İKİ Satır Yazı Olursun..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 13 Mrt 2013 #78 Üzülmüyorum.. Beni sevmeyeni ben de sevmem. Çünkü 'O bensizliği göze aldıysa, Ben onsuzluktan birşey kaybetmem.
Üzülmüyorum.. Beni sevmeyeni ben de sevmem. Çünkü 'O bensizliği göze aldıysa, Ben onsuzluktan birşey kaybetmem.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 14 Mrt 2013 #80 ''Gittin mi büyük gideceksin... Ayrılık bile gurur duyacak seninle... Gittin mi ayakların onun yakınından bile geçmeyecek... Gölgen bile kalmayacak ardında... Gittin mi onurunla gideceksin; haklıysan gidecek, gitmişsen dönmeyeceksin
''Gittin mi büyük gideceksin... Ayrılık bile gurur duyacak seninle... Gittin mi ayakların onun yakınından bile geçmeyecek... Gölgen bile kalmayacak ardında... Gittin mi onurunla gideceksin; haklıysan gidecek, gitmişsen dönmeyeceksin