Haftanın Konuğu: merakettim

• Konuyu açan Konuyu açan dderya
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
En sevdigin
Yalnız bişey deyim mi. Bu bölümün de havası başka oluyo yav. Nasıl güzel nası güzle. Püfür püfür :ogozler
:D :D

O zaman soyle bakalim lisede ennsevdigin ders neydi?

Ergenlik donemin nasil gecti? O gunlere donmek ister miydin?

Okuldan kactin mi hic? Kactiysan yakalandin mi :D

Sence ulkemizin en guzel kadini kim?

Sence Hadise guzel mi?

Dis gorunusu feci derecede guzel ama ici bos biriyle mi, yoksa tam tersi biriyle olmak mi sana iyi hissettirir?

En yakin dostun eski sevgilinle cikaya basladi diyelim ki. Anlayisli mi olursun sitemli mi? Dostlugin devam eder mi?

Oturdugun evde dam var mi? Damda uyumayi sever misin?

En sevdigin abur cubur nedir?

Acken sinirli olur musun?

Radyo dinler misin?

Evlilik programlarina olan bakis acin nedir? :D

En sevdigin

:D :D

Sence Hadise guzel mi?

Dis gorunusu feci derecede guzel ama ici bos biriyle mi, yoksa tam tersi biriyle olmak mi sana iyi hissettirir?

En yakin dostun eski sevgilinle cikaya basladi diyelim ki. Anlayisli mi olursun sitemli mi? Dostlugin devam eder mi?

Radyo dinler misin?

Evlilik programlarina olan bakis acin nedir? :D

Matematik, trigonometri bide fizikti :)

Ergenlik dönemim iyi geçti sayılır ama baktıkça geriye gülüyorum halime. Hangi akla hizmet bilmediğin illerde kaybolmaya gidersin ki? :D Dönmek isterdim ama :)

Ohooo kaçmak bizim işimiz:D 19,5 gün devamsızlığım vardı hep de yarım gün asardım :D
Bi kere yakalandık. Okulun karşısında vestel bayii nin arkasında sigara içiyoduk. İp.e vestelci şikayet etmiş. Nail hoca koşa koşa geldi. Ben arabanın altına girdim. :D Allahım ya :D

Fizik olarak Seray SEVER ;)

Sence Hadise guzel mi?
Hayır güzel değil. Aksine çok yorucu.

Aslında biraz ondan biraz ondan. Güzelliğe önem veririm. Yani insanın eve gitmek için bi sebebi olmalı :D

Benim öyle bi dostum olamaz. Muhtemelen de bundan sonra olmayacak. :D

Dam yok ama balkon var. Yıldızların altında uyudun mu hiç bilmiyorum ama bi dene :)

Peynirli mısır cipsi :P

Açken ben ben değilim. sinikırsss :D
Hayır olmam. :)

Radyo dinler misin?
Sabahları taksidolmuş yapıyordum önceden. Güzel sabah programları oluyo. Sadece o zaman. :)

Evlilik programlarina olan bakis acin nedir?
Tamamen rezillik. Ben izlerken utanıyorum. Yani türk kadınını türk erkeğini nasıl tanıtıyolar. Kadın diyoki araban evin varmı. Erkek de pısıyo. Ben erkekliğimden utanıyorum. Böyle mi olmalı evlilik. İnsan aşk aramaz mı arkadaş. Kadınlarımızı aç gözlü leş kargası gibi gösteriyolar. Erkek de nefes alsın yeter der gibi. Ne hale düştük arkadaş. Ben bu tür programlara çok kızıyorum. Evdekiler gözlerini dikip izliyolar o ayrı. Bişey de diyemiyorsun. Yani insanların birbirlerine saygıları kalmıyo.

Ahhh be sercan kaç yıl oldu biz tanışalı.
Zaman ne çabuk geçiyor..
Soru sormaya gelmedim..ama konuk sen olunca içimden yazmak geldi...
Öyle kafama göre takılıyorum bakma sen bana.. Şuan bir film şeridi geçip gidiyor gözlerimden...

En sevdiğin meyve nedir?
Kavun hakkında ne düşünüyorsun. Kavunla ilgili inanılmaz anıların var mı? Kavun mu karpuz mu deseler hangisini seçersin?
Can eriği olmadan olur mu? Çilek sever misin?
Karabiberle ilgili bir anın var mı?
Baharatlı yemek sever misin? En sevdiğin yemek nedir? En sevdiğin tatlı?
Asla yemem dediğin birşey var mı? Patlıcan yer misin?
Pilav hakkında ne düşünüyorsun? Bulgur pilavı hakkında ne düşünüyorsun?
Nohut sever misin, tüketir misin?

Müzik dinlemeden geçirdiğin günlerin oluyor mu?
Ben şu şey hayatımda olmasa yaşayamam be dediğin ne var?
Delilikler yapmaya meylin var mıdır, yoksa sakin bir insan mısın?
Kıpır kıpır bir kadın mı, durgun su gibi bir kadın mı olsun istersin, eve gelmene sebep olacak kadın?
Bir kadına en çok ne yakışır?
Kıvırcık saçlı kadınlar hakkında fikrin nedir?
En sevdiğin renk? (Soruldu mu bilmiyorum.)
İngilizce şarkı hiç sevmem, varsa dinlediğin 1 tanesini önerir misin.
Çok yorulduğunda, sanki herşey imkansız gibi göründüğünde, uyumak, uyumak sadece uyumak istediğinde, kendini nasıl motive edersin?
Hep aklında olan motivasyon cümlen nedir?
Farklı inançları olan insanlara bakış açın nedir?
Çinliler mi, japonlar mı desem, koreliler der misin?
Atari oynar mıydın küçükken?
Tepkilerin, reaksiyonların, güçlü müdür?
Panik yapar mısın, unutkanlıkların var mı? Not tutar mısın, hatırlatıcı alarm ıvır zıvır kullanır mısın.
Hiç unutmadığın komik bir anını paylaşır mısın.
Siyah mı beyaz mı?
Beyaz mı gri mi?
Siyah mı gri mi?
Karmaşık (karışık) renkleri sever misin?
Seray Sever hakkında bilgi sahibi misindir?

Bu şarkıyı dinleyip sana ne hissettirdiğini yazar mısın. Kısa olmazsa sevinirim.

Ahhh be sercan kaç yıl oldu biz tanışalı.
Zaman ne çabuk geçiyor..
Soru sormaya gelmedim..ama konuk sen olunca içimden yazmak geldi...
Öyle kafama göre takılıyorum bakma sen bana.. Şuan bir film şeridi geçip gidiyor gözlerimden...
Kısa donla sümüklü sümüklü geziyoduk :D
Teşekkür ederim Kırmızı. Efendim çay ikram edeyim :Ç: :)

En sevdiğin meyve nedir?
Kavun hakkında ne düşünüyorsun. Kavunla ilgili inanılmaz anıların var mı? Kavun mu karpuz mu deseler hangisini seçersin?

Kıpır kıpır bir kadın mı, durgun su gibi bir kadın mı olsun istersin, eve gelmene sebep olacak kadın?
Çok yorulduğunda, sanki herşey imkansız gibi göründüğünde, uyumak, uyumak sadece uyumak istediğinde, kendini nasıl motive edersin?
Panik yapar mısın, unutkanlıkların var mı? Not tutar mısın, hatırlatıcı alarm ıvır zıvır kullanır mısın.
Siyah mı beyaz mı?
Beyaz mı gri mi?
Siyah mı gri mi?
Bu şarkıyı dinleyip sana ne hissettirdiğini yazar mısın. Kısa olmazsa sevinirim.

En sevdiğin meyve nedir?
Mandalina, erik bide kayısı :)

Kavun karpuz heleki karpuz yazın hayat gibi. Yani ne kavunsuz ne de karpuzsuz olur. Karpuz doğal serinlik ve su kaynağı. Bak dene karpuz yerken sadece ağzında ez. Nerdeyse tamamı karpuz suyu. Bi de karpuzu çekirdekleriyle yerim. Çekirdeksiz karpuz fındıksız çikolataya benzer :P Reklam gibi oldu be :D
Kavun ise yaz kahvaltılığı. Kahvaltıda kavun üzüm peynir yemediysen yaz gelmiş sayılmaz.
Çok öyle abartılacak bi anım yok ama bi ara işsiz kaldığımda inşaatta çalışmıştım. Yemeklerde hep harpuz kavun yerdik. Bi de uzun yola giderken köye falan yol üzerinde kavun satarlar. Kavun kelek falan :P

Çilek severim. Can eriği de severim. Yalnız can eriği uç noktalarda takılıyo. Lan ne ekşi ne ekşi arkadaş. Hele tuz döküp yediğinde nasıl terliyorsun öyle. :)

Pirinç pilavının üzerindeydi. Ben göz kırptım :D Şaka şaka öyle özel bi anım yok :)

Baharatlı yemek severim. Eğer baharatlı yemeklerden en sevdiğimi soruyorsan nohut. :)
Tatlılarla pek aram yok. Çok şeker kesiyo beni. Daha çok yumuşak şekerli tatlılar. Sütlaç mesela, dondurma. :)

Pek fazla kırmızı et sevmem. Aslında severim de yağ kokusundan çok etkileniyorum. Yağ kokmaması şartıyla herşeyi yerim. Patlıcanı da severim. Bence kıyma ve patlıcan birbirleri için yaratılmışlar. :)

Pilavları severim. Bunla ilgili anım var bak. :D Annem 3 ay kadar ablamın yanına gitmişti. Biz babamla evde kaldık. Babam da Allah razı olsun aç kalmayım diye elinden geleni yapıyodu. Pilav yapmış bi gün. Pirinç pilavı. Ona da soğan doğramış. Yiyemedik hepsini döktük. Hala şakasını yaparız evde.
Bulgur pilavına gelince milli yiyeceğimiz. Bizde bak şöyle yapılır. Hafif sulu olur. Yufga ekmeğin üstüne dökülür tepside. Sonra gine yufkayla yenir. Bak avcunun içine böyle kavrayacan. Bi ekmeği tartacan elinle. Sonra pilavın üstüne yapıştıracan. Arasına alıp yiyecen. Pilav bu başka bişeye benzemez ;)

Nohut severim. Bakliyatlardan hepsini severim :)

Oluyo tabiiki. Bazı günler çok yoğun olduğum zaman :)

Manevi olarak değil de nesnel olarak söylemem gerekirse hiçbişey yok. Ben çabuk adapte oluyorum :)

Ekseriyette sakin. Başka insanların haklarını çiğnemeyecek seyler olabilir ama. :)

Onunla konuşmaktan vakit geçirmekten keyif almalıyım. Yerine göre kıpır kıpır, yerine göre sakin. Mahremiyete önem veririm. Bir de hastalık derecesinde sahiplenmeli tabii. :)

En takı olarak küpe. Küpe mutlaka kullanmalı kadın. Hiç bişey bulamazsa kulak deliği kapanmasın diye ip bile takabilir. :)

Bunu hiç kıyaslamadım. :)

Bütün renkleri seviyorum (Bu 3 oldu :D)

Ben severim. Müzik evrenseldir :)
"Spoon - The Way We Get By"

Eğer yapmaktan keyif aldığın bi hobin varsa her olumsuzluğu aşarsın. Hobiler önemli :)

Hayat bir gündür o da bu gündür. :)

İnançlarıma hakaret olmadığı sürece saygı duyarım.

Japonlar derim. Çinlilere ısınamadım. Ama Güney Kore favorim. :)

Ateri oynardım tabiiki. Hatta bilgisayarıma emülatör indirdim. Büssürü oyunum var :P

Herkesin bi damarı vardır. Basılmamalı :)

Panik yapmam. Çok istediğim ve unutmamam gereken şeyler için alarm kuruyorum :D

18 yaşlarındayken Eskişehir'e gitmiştik. Cebimizde 20 tl anca vardı. Trenler de 3 buçukliraydı bak. 2 kişi gittik. Okadar perişan olmuşuzki parkta yatıyoduk. Millet bizten kaçıyodu tinerci bunlar diye. Tip de müsait. :D Bizi gören koşarak kaçıyodu yav. Allah Allah :D

Siyah mı beyaz mı?
Siyah :)

Beyaz mı gri mi?
Beyaz. :)

Siyah mı gri mi?
Siyah. :)

En büyük Beşiktaş. Lay lay lay lay lay lay lay lay lay.... Oooooo Beşiktaşşşşşş. :D

Hiç sevmem sade olacak ren :)

Sadece adını biliyorum. Okadar. :)

Şarkının sözlerini anlamadığım için ilk önce müziğe adapte oluyorsun. Sonra Bulgarca şarkı bu arada baktım :D dilin ses olarak hissettirdiği geliyo. Sonra da klip. Müzik pop müzik tarzı. Standartların dışında farklı bişey olabilirmiş. Pop sevmiyorum. Bulgarca ses olarak ne yumuşak ne sert. Türkçe gibi. Telafuzda biraz Arap dillerini andırdı. Ben Arap dillerini seviyorum. :) Klibe yorum yapacak olursak muhtemelen şarkıcı bayan kendi halinde takılan yakışıklı çekici özgüveni yüksek :D adamı tavlamaya çalışıyo. Tabii bunu yaparken de gizliden kendini gösteriyo. Yani "ben burdayım bak, ben de senin gibi kafama göreyim." =ZZ

Hoşgeldin @merakettim :)
Ben de sorayım mı adeti bozmayalım :p

Standart bir günün nasıl geçer? bütün standart detayları istiyorum ama :p Sabah kaçta kalkarsın, alarm müziğin ne, kahvaltını nasıl seversin, çayı kahveyi kaç şekerli içersin, çalıştığın yerdeki ortam nasıl..

Hatırladığın en eski çocukluk anın ne? ilk anın yani..

Ailenle mi yaşıyorsun, yalnız mı ya da ev arkadaşın var mı? Hangisini tercih ederdin?

Yukarıda bir soruya kadın beni hastalık derecesinde sahiplenmeli demişsin. Ben sevdiğim insanları gerçekten hastalık derecesinde sahipleniyorum çünkü ruh hastasıyım. Ama sevdiklerim için her zaman hoş olmayabiliyor, tavsiye etmem. Neden böyle bişey istiyorsun biraz açar mısın?

Kaç kardeşsiniz?

Hiç evlenmeyi düşündüğün biri oldu mu?

Gerçek aşkı tattığına inanıyor musun? Aşk nedir?

Vicdan azabı duyduğun, içinde ukte kalan bir şey oldu mu?

Şimdilik bu kadar :p

Son düzenleme:
Hoşgeldin @merakettim :)
Ben de sorayım mı adeti bozmayalım :P

Standart bir günün nasıl geçer? bütün standart detayları istiyorum ama :P Sabah kaçta kalkarsın, alarm müziğin ne, kahvaltını nasıl seversin, çayı kahveyi kaç şekerli içersin, çalıştığın yerdeki ortam nasıl..

Ailenle mi yaşıyorsun, yalnız mı ya da ev arkadaşın var mı? Hangisini tercih ederdin?

Yukarıda bir soruya kadın beni hastalık derecesinde sahiplenmeli demişsin. Ben sevdiğim insanları gerçekten hastalık derecesinde sahipleniyorum çünkü ruh hastasıyım. Ama sevdiklerim için her zaman hoş olmayabiliyor, tavsiye etmem. Neden böyle bişey istiyorsun biraz açar mısın?

Kaç kardeşsiniz?

Şimdilik bu kadar :P

Ben de sorayım mı adeti bozmayalım :P
Sen de bi soru sor.
Malları Arap Fahri'den alıyorduk. Adana'ya kadar ben kullanacaktım. :P

Standart bir günün nasıl geçer? bütün standart detayları istiyorum ama :P
Sabah kaçta kalktığımı bilmiyorum 8-10 arası :)
Kalkarım el yüz yıkama faslı.
Sonra kahvaltı. (Allah ne verdiyse)
Sonra çay sigara.
Sonra motorumu çıkartırım. Bi sağına soluna bakarım. Yağ falan. Çamurluysa bi yıkarım. Değilse silerim.
Sonra ara yollardan aheste aheste işe giderim.
Sonra iş. İş ortasında çaylar sigaralar.
Sonra akşam olur.
Gine iş :D
Akşam 9-10 gibi eve gelirim. Bazen gelmem ofiste yatarım. Duruma göre.
Sonra yatarım ve ertesi gün devam.

Sabah kaçta kalkarsın,
8-10 arası.
alarm müziğin ne,
Sheryl Crow Shot Gun

kahvaltını nasıl seversin,
Ayırt etmem kuru ekmek de olsa yerim.

çayı kahveyi kaç şekerli içersin,
Çayı küçük bardak 1 kaşık. Kahve orta.

çalıştığın yerdeki ortam nasıl..
Kafamıza göre :D

Küçükken bi kız vardı. Onların balkonda oynardık. Sonra bisiklet aldılar 3 tekerlilerden. Sonra beni kovdular "sedef senle oynamayacak. gelme bi daha" diye. "Sizin sidi.li sedefinize kaldık" demek geliyor şimdi içimden :D

Ailenle mi yaşıyorsun, yalnız mı ya da ev arkadaşın var mı?
Hem ailemle hem yalnız. Ofis arkadaşım var. Onla kalıyorum arada.

Hangisini tercih ederdin?

İkisini de tercih ederim :)

Yani sevdiğim kadının beni sahiplenmesi kıskanması hoşuma gidiyor. Ama sevmediğim biri bunu yapınca hoşuma gitmiyor. Yani kendimi değerli hissediyorum. Ama sevmediğim biri eziyet verir. Tabii çok da bunaltılmak istemem. :)

Kaç kardeşsiniz?
3 kardeşiz. En küçüğü benim. Küçükken bakkala hep ben giderdim.

Bi kaç gün öncesine kadar olmamıştı :P

Evet inanıyorum. Aşk, o kişiden mesaj geldiğinde afedersiniz öküz gibi mesaja bakıp, anlamsızca sırıtmaktır:P

Ben küçükken Ankara Doğantepe Mh.'de oturuyoduk. Orası gecekondu mahallesidir. Bizim evde çok fare olurdu. Biz bi fare yakaladık. Onun boynuna ip bağladık. Sonra boğduk. Bide dolmuşun altına attık.
Bide çekirge yakalayıp kafalarını değiştiriyoduk. Sonra gine zıplıyolardı.
Bide karınca yakardık.

Kesinlikle pişmanım. Keşke yapmasaydım ama çocuktuk 5-6 yaşlarında anca.

Şimdilik bu kadar :P

Geri