☘️Haftanın konuğu Tatlı Cadı ☘️

Sevmeyen kadın yoktur herhalde :D
Peki asla affetmem dediğin bir davranış var mı ?
Temizlik takıntım var demiştin bu senin hayatını zorlaştırmıyor mu ?
Gassalı izledin mi? :D cevabın evet ise film hakkındaki düşüncen nedir :D
Soguduysam asla affetmem benim için bitmiştir

yooo zorlastırmıyor seviyorum temizlik yapmasını

Gassalın ilk bölümünü bu sabah izledim sonra bu sabah izlenmez gece izlemem lazım dedim 2. Bölüme geçemedim daha burdan çıkabilirsem gecicem😂

Bugüne kadar aldığın en saçma hediye neydi?
Sacma hediye almadım hiçde
Kocama bi keresinde küsmüştüm barısmıyorum die hergün orkide göndermişti bunun neresi sacma deme hergün orkidede balon takılıydı balon ne alaka 😂.
Sonra aşkım dieyene kadar gelmeye devam edicek yazıyordu notlarda hep bir iki üç derken ağzımdan aşkım çıkmıştı aha dedin demişti bende yalnışlıkla cıktı sayılmaz demiştim ama iş işden gecmişti tabi 😂

Erkek olarak dünyaya gelmek istediğini öğrendik. Peki şimdiki eşinin kadın olarak dünyaya gelmesi ve onunla evlenmen konusunda düşünceni alabilir miyiz? :D
Valla benim kocam çok güzel yemek yapıyor elindende her iş geliyor temizlik işini ben gibi beceremiyor ama bi yere gideyim geleyim evi tertemiz yapıyor o zamanda evlenirdim 😂
Pazara birlikte gideriz ben sadece yanında dikilirim o secer alır taşır aynı sekilde markette benim kocam velinimet beee 🥰

Tesekkür ederim cnm🥰
Ayyy zengin olsam önce madem coco karaca ne varsa hepsini gezer herseyi alırdım mutfak esyası bana mutluluk veriyor 🙈
Sonrada bi araba alırdım kendime kırmızı troc
Baliye giderdim herhalde gezmeye
Dürüstlük güven arkadaş benim için akrabadan daha önemli ve degerlidir
Cadı bu ne vizyonduzluk sen zaten madan coco englis home ne varsa almıyomusun 😅

Geri