• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Haftanın Konusu

Sadece dostunuzla değil en yakınlarınızla bile araya mesafe koyar ve bunu korursanız ,bir olayda kırmadan ikaz ederseniz ne üzülür ne üzersiniz.Pollyanna olmak kendi kendini kandırmaktır bence.

Dost azdır ve özdür. Bu özü yakalamak zordur. Evet günümüzde çıkar ilişkisi kişiler arası ilişkilerde almış başını gidiyor.Bu ilişkileri zaten dost olarak nitelendiremeyiz. Ama şöyle çıkarsız,beklentisiz sadece karşılıklı bir birine değer veren birbirinin acısını mutlulugunu yaşayan kişilerin olmadığını düşünmüyorum. Ziraa şükür olsunki dostlarım var. Ben seslenmeden beni duyan ve tabiki benimde seslenmesini değil yüreğini hissettiğim dostlarım var.

Şu iyi niyetine bayılıyorum:)Gerektiğindede sesini yükselttiğinden eminim.

Şu iyi niyetine bayılıyorum:)Gerektiğindede sesini yükselttiğinden eminim.

Sesimi hep kıstım ablacıgım. Yeri geldi duyuldu yeri geldi duyulmadı. Sesimin kısılmasında bir beklentiye girmedim sessizliğimde ise yanımda olanlar hep dostum kaldı. Ama şunuda söyleyeyim sessimi kısayımda dostum gelsin olayıda değildi benimki :) Tamamen doğal bir yapı:)

Çağlacım ben yıllardır kendime küçük bir dünya kurdum.Bu dünyanın içinde yer alanlar belirli kişiler,elbette bazı olaylara ve insanlara duyarlıyımdır .Örneğin tanıdık ve komşulardan bebek çocuk kıyafetleri toplar yıkar ve ihtiyacı olanlara veririm.Anlatmaya çalıştığım bu dünyamın içindeki insanların üzüntü ve sevinçlerini hissedebiliyorum.Ve bunun adını ben sevgi bağı olarak nitelendiriyorum.

Çağlacım ben yıllardır kendime küçük bir dünya kurdum.Bu dünyanın içinde yer alanlar belirli kişiler,elbette bazı olaylara ve insanlara duyarlıyımdır .Örneğin tanıdık ve komşulardan bebek çocuk kıyafetleri toplar yıkar ve ihtiyacı olanlara veririm.Anlatmaya çalıştığım bu dünyamın içindeki insanların üzüntü ve sevinçlerini hissedebiliyorum.Ve bunun adını ben sevgi bağı olarak nitelendiriyorum.

Oy ablam benim bilirim senin güzel yüreğini. Allah gönlüne göre versin. Senin yaşanmışlıkların tabiki benden çok. Eminim senin hisserindeki duyarlık benden fazladır.

Yanimda olmasada bi yerlerde dostlarimin olmasi cok guzel bi duygu..dertlerimi dinleyen bana yol gosteren gozumden damlayan bi damla gozyasi icin bile kahrolan arkadaslarimin olmasi ne guzel...bn cok sansliyim aslinda....

Geri