• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Haftanın Konusu

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
Yeni bir haftanın konusu tayin etme zamanı gelmiş.

Bu haftanın konusu:

Anne sevgisi olsun. Dökün içinizden gelen kelimeleri anneniz için söylemek istediklerinizi:)

20 yaşında hayalleri yıkılana mı ?
9 ay karnında taşıyan anaya mı ?
Yoksa, vatan sağolsun diyerek ayakta duramayan babaya mı yanmalı ?

Bu moddayım :S

O kadar çok sözüm biriktiki annem sana söylenecek anlatılacak. Bilki ilk gördüğümde boynuna sarılıp abartısız saatlerce bırakmayacagım. Senin yokluğunu arıyorum. Sana olan sevgi hiç bir sevgiyle ölçülemiyor canım annem. Özlemin ayrı bir hüzün yüreğimde. Sen nasıl taşıyorsun annem bu özlemi banada öğret herşeyi öğrettiğin gibi. Yüreği kocaman annem. Çilekeş annem. Seni yorsada hayat yüzündeki gülümseyi yitirmeyen annem. Hep o güler yüzün gülsün inşallah.....

Kutsallığı şüphe götürmez sevgi korumacılık bağlılık timsali, süper yemekler yapan ,hala çayımın bile şekerini atıp karıştıran ,ateşim olduğunu sadece yüzüme bakarak anlayan zor ama bir o kadarda tatlı olan....... Annemmm işte ya benim hayatımın kadını :D

Annem...cnm...onun gozunden bir damla yas fdusse bnmdr duser...bnm gozumden bir damla yas dusse onunda duser...

bu hayatta bana ömrünü adayan yegane varlığım,neşe kaynağım,bazen güldüğüm bazen ağladığım,başımı omzuna dayadığım,her gece koynunda uyduğum,hala peşimden yemek koşturan,eve geç kalınca dünyayı başıma yıkan,dağınığım diye şikayet eden,elbiselerimi camdan aşağı atan kadın... canım ANNEM seni çok özledim...SENİ ÇOK AMA ÇOK AMA ÇOOOOOOKKKKK SEVİYORUMM..seni çok özledim,gel artık...sensiz bi başıma zindan bu ev bana,odalar karanlık,mutfaga bile girmiyorum,sen yoksan hiç bir şeyin tadı yok

Kaynak: https://cerezforum.com.tr/itiraflar/107339-seni-cok-ozledim-gel-artik.html#ixzz27lwDI8fL

itiraflar bölümüne açtığım yazıyı bizzat kopyaladım sizlere:)daha bugün taze açtım konuyu off çok özledim annemi

Annem...
Canima can katan hakkini ödeyemeyecegim tek insan...
Icimde ki hasretin ucsuz bucaksiz...
Daha fazlasini simdilik yazamayacagim yoksa göz yaslarina bogulurum...

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri